Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

rita149
super,dakujem za odpoved.ja mam tiez nagor a mam od nich taky akoze pas.ale kamoska ma Es a ma len papier.tak dik este raz.som o nieco mudrejsia.

rita149

lucy363

ja ma nagorky a mam karticku z mneom , datumom, operacie a typom implantatou.

kamaratka ma Es a ma tiež taku knižocku a ma tam meno, datum opky,a tiež typ implantatou.

kazda musime mat asi od implantatou karticky.

sisente

Mery NR

ja by som ti zase radila urcite minimalne 350 az 370... :) ale zase ak si doktorovi povedala ze chces 3jky a dal ti to co pises, tak sa spolahni... ale aby ti tie trojky neboli malo, viem o com pisem :)))

kleopatra4589

Mery NR

tak ja som asi o centi, dva vyssia.. a mam 5 kg menej.. mam 300 ml a mam vacsie trojky, takze si myslim, ze ty s 320 trojky urcite budes mat :) aj ked, vsetko je indiviualne.. ale trojky budu urcite :) malo by to byt tak akurat..

jazz24

Lucy1990

hej ma naozaj,viem to od nej samotnej:)gulate ma,vysoky profil:)
ani mne sa to nezda moc:)ja by som take velkostou chcela:) ale tie 410 budu isto mensie,ale mne doktor odmietol dat uz viac:))) mne na priklad ani cifrovej prsia sa nezdaju obrovske a vacsina hovori,ze su uz velke:)asi to zavisi od vkusu:))ale zas kto vie ako je to nazivo,ked fotky su kapanek retusovane:))