Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

cavelko baby
tak ja som bola v nedelu v PK na kontrolu po 2 mes. vsetko super doktor bol spokojnu a aj ja som ;)
Opytala som sa ho skoro na vsetko co som chcela (teda na to naco som nezabudla ;)) a mam vlastne cele pod svalom.
Teda mi to tak vysvetlil ze ked vklada cez pazuchu tak su cele pod svalom ze ho nereze ani nic lebo ze nemusi...
tak som rada ze uz aspon viem ako to mam, inac bol velmi busy ale uplne skvelybje to sa musi nechat a urcite nelutujem ze som si pockala a sla k nemu :)
som veeelmi spokojna a uz neriesim minimalne rozdieli, on ma tak ukludnil ze az! tak snad uz vsetko bude len dobre a budem sa z nich len vytesovat!!! uz mi dovolil spavat na brusku, sice ja som uz parkrat si to tak na chvylu skusila ale este som sa bala ale dnesnu noc som tak uz zaspala ;)
este sice mam preventivne nosit niekedy ten pas tak do 8 ale inac super.
A inac blondgirl bola si nakoniec? mozno sme sa aj videli...bol este niekto vcera v PK na kontrole???

Spekulantka19

Caute baby,

mam otazku na tych co su uz dlhsie po OP.
Ja som 2 mesiace po, a chcem sa spytat ze ked vy sa predklonite ci necitite ako sa vam hybu silikony. neviem ci chapete co mam na mysli. Lebo ja ked sa predklonim tak citim ako sa mi implantaty tiez pohnu. pred opkov som take nemala, ale ani prsia som nemala... tak neviem ci je to ok ci nie....

Vy to ako mate?
a ked si rukami nadvihnite prsia a pritlacite o rebra, a potom pusitite ze nech poklesnu, tak citite ako vam posunu sa silikony dole? ja som to uplne nahodou vyskusala ked som si skusala saty...a zdalo sa mi to take cudne....

Mery NR

jednotka1,
aj ja som rozmýšlala nad ním, lenže tiež poznám len jednu babu, ktorá bola u neho. tiež mi nikto nevedel povedať aký je. ale určte nemá takú zručnosť ako Červeň alebo Očenáš, keďže má tých operácií pomenej. on robí hlavne zmenšenie pŕs.

drndula

Lucky,

Ja mám es a dostalavdim takú knizocku kde Je vsetko napísané,od typu,značky,veľkosti,doktora a tvoje udaje.to treba prefotir a nosiť so sebou,keby trebalo,napríklad pri havárii atď...

Lucy1990

sisente

Ono sa to zda, ze to je ovela vacsie, ale to je len o 1,5 cm do vysky aj do sirky viac a projekcia je o 0,5 cm viac. Mne sa velmi paci tvoj tvar, takze dufam, ze ked mame rovnaky typ implosu tak to budem mat podobne :-)

gossip_girl

Kleopatra,

ty si sa ma pytala ku komu idem? lebo uz neviem kde to bolo a kto sa ma pytal. No idem k dr. Cervenovi ale je to daaaleko, nemozem ist aj skor, tak v juni, aj ked ja som taka poctiva a zas to bude boze 8 tyzdnov v tej podprde, tak cely jul, august, ale asi by som uz nevydrzala po lete ist:( Ked to poviem kamoskam tak ma budu odhovarat, ze az po lete.