Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

xantipa163
no bol uplne ze prekvapeny ze ako sa to upravilo, lebo on ma po opke len na fotkach videl a na tych prvych to bolo velmi vidiet ale kazal mi davat si ten pas tak do 8 a ono sa to krasne upravilo este mi kazal si to aspon mesiac tak davat preistotu ale uz je to skoro na 100% takze dobre uz to tam ani nebolo badatelne, ale este mam na tom lavom opuch trosku stale...

solnicka

vladka
no mne to tak vysvetlil ze vlastne ten sval ide tak sikmo cez prso takze trosku je predsa prekryty len takou nejakou blanou ci co ale ze mam uplne pod svalo a ak som ho dobre pochopila tak ze ked dava pozuchou tak je to tak a ze ten sval je neporuseny....neviem to vysvetlit presne ale tak tak som to ja pochopila ale ved to je vlaste jedno ;)

Lucy1990

solnicka

Tak sme sa asi minuli :-) a nejde niekto odtialto nahodou 4.2. do PK? To by bolo super, keby som mala nejaku partacku :-)
Len aby mne dobre vysli predoperacne...objednana somo tyzden 23.1. :-)

solnicka

lucy
ja som tam bola uz od 9 a zobral ma az po 10 tak sme sa asi minuli ale hej mal natresk, tak som rada ze som prisla rano aj tak sme cakali skoro hodkua pol...

kleopatra4589

Dievcata, co tu riesite ten silikon pod svalom.. ci je cely alebo nie vsunuty pod sval.. to na tom zalezi?? aky je tam potom rozdiel???

kleopatra4589

lucky363

Ahoj, ja mam erusilicony a mam karticku, no myslim, ze to dostane pri opke kazda..

gossip_girl

ANo,ja som sa pytala :) Hm, 8 tyzdnov urcite nebues mat tu pooperacnu podprsenku.. Poial viem, tak Dr.Cerven ju dava tak n atri tyzdne a potom ju nosis uz len v noci... Zalezi to aj od toho, ako sa ti toe prska hoja a vyvijaju asi.. neviem.. ja som ju musela mat len 10 dni a po stehoch som uz mohla normalnu, bez vystuze ale.. s vystuzou po troch tyzdnoch..

Spekulantka19

Hm, tak ja som po opke vyse roka a nic take som zatial nezaregistrovala.. urcite je to pohyb silikonov?? Radsej zavolaj svojmu doktorovi, z eco a ako...

solnicka

Mas fakt pekne prska.. Inac, co mas tie fotky pred opkou s antikoncepciou.. tebe tak narastli prsia z antikoncepcie???? to aku si pouzivala?? :)

Lucy1990

solnicka

Ja som bola vcera :-) dosla som pred 11tou a bola som tam skoro do 13, vcera bol natresk. Kedy si bola ty?

solnicka

barborka
inac nejaky pocitacovy skriatok nejako vymazal jednu fotku pred opkou a namiesto nej je tam fotka co som posielala len teraz s popisom ze pred opkou po roku vysadenia antikoncepcie ;))))