Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

monny3

no ja som bola u znameho lekara,takze som neplatila nic,a vsetko mi urobili.. to sa mi zda divne ze tie testy si musis ist dat inde robit..si sa nepytala co je to za divny postup? si z ba? aj internu som mala znamu tak som tiez nic neplatila..dnes mi zobrali krv,ale nerobili mi uz tu serologiu(HIV,zltacka...),ani test na krvnu skupinu,lebo sestricka vravela,ze mi stacia zakladne a tie ostatne mi platia od minula..liec sa poriadne!len nedavaj si tie lieky co maju salicylaty..bioparax si davam aj ja..tak dufam,ze budeme mat vsetko ok..to robi aj psychika ,netreba sa na to sustredit,myslim davat si prehnany pozor,viem co hovorim ,mne sa to vtedy vypomstilo..

lucy009

Lucy1990
vsetko zatial vychadza aj termin mas skor aj opku v PK, manzel ok :)tak aj predoperacne budu v poriadku uvidis.Len sa setri a dopuj preventivne vitaminmy.
Aj ja som si pozerala tie rozmery pred opkou a nagor 485 zodpoveda rozmerovo es 445 a doktor mi povedal ze nagory su take macatejsie,buchtickovejsie a su aj trosku pevnejsie ked som ich drzala..

monny3

jazz24
som nahnevana!ano,sestricka mi volala,ze musim zajtra ist na hematologiu,lebo jej volali z labaku,ze to musim priamo tam co sa tyka zrazanlivosti asi zaspala dobu!aj sa tam nieco plati?stale sa necitim dobre,dala som si predpisat bioparox,sestricka mi povedala,ze zakladne budu zajtra,v stredu mam interne aj si nieco platila?ty budes mat PN alebo dovolenku?

Lucy1990

lucy009

Uz sa neviem dockat, aj muz sa umudril, tak uz len testy aby dopadli dobre, naposledy mi brali krv po porode a to uz je 1,5 roka :-) inak pozerala som rozmery a 515 ml eurosilicone zodpoveda 520 g Nagorom :-)

lucy009

Lucy1990
tak nakoniec ste predsa ostali pri tych 500.tak to budes mat pekne ze 4,5 az 5 ;)
Na tej fotke co si mi posielala mas dobry zaklad,budu fajnove :) Tak teraz mozes uz len odpocitavat dni a vytesovat sa.

kleopatra4589

solnicka

:D :D uz mi to bolo divne.. normalne som zirala.. :D ale ty si inac mala aj pred opkou pekny zaklad... :)

kleopatra4589

solnicka

:D :D uz mi to bolo divne.. normalne som zirala.. :D ale ty si inac mala aj pred opkou pekny zaklad... :)

solnicka

kleopatra4589
:DDD no ved to keby taku som niekde nasla tak asi sa vykaslem na celu opku :DDD nejaky pocitacovy skriatok sa vyhral :)