Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Kleopatra,

po 10 dnoch? to je nejake zvlastne, vsak to dava len stehy dole a vacsina hovori, ze po 3 mozu nevystuzenu. No len ja dost prehanam, lebo chcem aby to bolo tip top a nosila by som to len aby to bolo dobre..No ale asi to v tom lete nevydrzim, tak snad aspon 4 tyzdne vydrzim. Len neviem ako to budem riesit s tou pooperacnou podprdou, asi budem stale doma :)

bambulkova

4pegy4
i ja sa chystam na oba zakroky zároveň (prsia i nos), no ja až v júli...tak potom budem netrpezlivo očakávať, ako si to celé prežívala ty, bo mňa desí najma čas v narkóze..:( ale verím, že všetko bude ok :)

tenda1

baby tak dnes som bola po týždni na kontrole , jááááj to je krása , konečne som ich videla , no je to iný pohľad :-) , bože celý deň sa usmievam , som šťastná , že som si to dala spraviť. Ani modriny nemám , také šikovné ručičky má pán dr.Očenáš.
Ešte je to opuchnuté , ale už teraz sa mi to páči :-).
poslala som fotku aj barborkr , tak ju možno pridá.

Drndula

aj Ty ich máš také citlivé , uffff manžel je hotovýýýý

4pegy4

lory

nie ja idem vymenit na vacsie + nos.trošku sa toho bojim, 2 zákroky naraz.predoperacne si zacnem robit az zaciatkom februara, nie v novamede lebo je to od nás dalej.nie som z BB.ved termín je uz hned tu :-)prejde to rýchlo.

lory

4pegy4

ideš na prvú operáciu? predoperačné ideš riešit kolko pred op, a v novamede? ja som sa ešte nerozhodla kam si dám spravit predoperačné... dufam že všetko bude ok, psychicky by som asi nezvládla zmenu termínu :-)))

lory

4pegy4

ja idem mat 290ml nagor sp. nemám žiadny základ (166cm, 54kg) a nechcela som moc veľké prsia :-) no len dufam, že ich bude vidno :-)))))