Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

drndula

pocit je super , mňa tiež všetko svrbí a bolí ma aj pravá ruka keď ju tak prudko vystriem tak mám pocit ako keby mi niekto do nej nôž vrazil:-), mala ste to niektorá?Také kŕče v ruke?

Lucy1990

sisente

Som na 5. strane, posledna foto je najaktualnejsia, dokonca sa mi zda, ze su este krajsie ako na fotke, aj dr. Cerven pochvalil ako sa mi upravili :-)

drndula

tenda1,

tak to ti uprimne zavidim....ty si frajerka, dnes simala tyzden...ja mam zajtra akurat ze ma na stehy idem az piatok a uz sa neviem dockat toho pohldu, toho ako si ich pomackam, pohladkam, a poskrabkam,t ak ma svrbi pokozka pod tou podprdou...aaaaaaaaaa...
manzel bol hotovy??? tak to sa ani necudujem, ved je to krasny pocit na take urobene prsicka....:D hned to je lepsi pocit ze?
ja sa uz tesim tiez,
som zvedadav na tvoje foto,tak sup sup rychlo odfotit a poslat barbore...:DDD

a prsia mam dost citlive,az moc,staci ked mizostane zima idu mi prasknut...hihih

sisente

Lucy1990

no 1,5 cm to bude aj dost :) budes riadna sexica, mas foto v galerke???

vladka19

no pas nosim teraz, som 7,5 tyzdna po op a v piatok na kontrole sa mu zdal byt jeden trosku nizse, ja som videla ze je trosku iny, ale netusila som ze su nie v jednej vyske :))) tak teraz ten pas nosim na noc aby sa mi ten lavy nadvihol... aj podprdy normalnu som si ramienko dala na najmensie nech ho mam vyssie to lave... Tu super podprdku mam od jednej uzasnej zienky tu z fora, tiez sa mi v jej albume zapacila a kupila mi ju v HM v NR. Ja som z BB, cize HM mam na kazdy smer daleko :(... ale super sa nosia! :)

kleopatra4589

gossip_girl

Tak mne bolo povedane, ze sa mi to velmi rychlo hoji a upravuje, takze uz poperacnu cez den nemusim.. a po 3 tyzdnoch mi doktor povedal, ze uz si mozem aj vystuzenu kupit.. zase to vraj s tou pooperacnou prehanat netreba, lebo vystuzena ti potom formuje prsia, aby ti pekne stali a hlavne aby sli k sebe.. takze sa rad presne podla rad doktora :)

bambulkova

4pegy4
nie, ja idem do Nitry, 1. konzultáciu som už absolvovala (bo ja som komplikovaný prípad- problémy so srdcom, skolioza), teraz ma čaka 2. konzultácia a stanovenie termínu

monny3

jazz24
keby som to aspon vedela skor ,ze treba ist na hematologiu,neviem ako to maju ,ked to ani sestricka nevedela!v robote vymeskavam,uvidim,ked buem mat dobre vysledky tak sa dam na PN cim skor!aby som sa dala do poriaku do soboty,lebo v praci mame zimu,byvam blizko pri PN a ty?ake mas zamestnanie?co myslis za kolko budes moct pracovat?