Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Vôbec nie si hrozná, si opatrná a to je rozdiel. :)
Veď uvidíme, nech už tu vypisujem ako som bola s nimi na kontrole..potom už bude dobre.:))

gossip_girl

katka

:) ja viem som hrozna, ale to preto ze ja mam cas a nepozistovala som si zatial veci tak preto a nie som rozhodnuta. Pozerala som :) No ma ich tiez velmi pekne, nie nie su velke, ale myslim, ze ja som chudsia. Je to velmi tazke, lebo tie velkosti vyzeraju na kazdej inak. Napr. kleopatra ma 300 a mne sa zdaju velke, ze ja by som mensie, ale na prvych foto ani nevyzerali a potom vyzeraju ako by vystupili. Ale kleopatra hovorila ze ma nejak 160 dao neviem uz tak mozno preto sa mi zdaju, alebo ze su foto zblizka fotene, no uvidim :) Drzim ti palce, ja si myslim, ze budes spokojna a uz sa tesim na foto..

A inak ja neviem ani ten profil ze aky :)

Katka54

gossip_girl,

ako keby som seba čítala.:) Tiež som s tou veľkosťou stresovala, ale už som spokojná s tými, čo mi navrhol - ani veľké, ani malé.
Pozri do galérky na babydoll - to sú podľa teba aké prsia? Akurát, alebo už veľké?

gossip_girl

lory,

aha, tak to tak ma asi stredny profil, ja som myslela vysoky :) som zvedava na teba teda, lebo by som chcela nieco podobne, neviem sa zatial rozhodnut ani na profille :)

Spekulantka,
a ty nedas foto do galerky? AKo to mas teraz? rozhodujem sa medzi velkostami a rada by som videla nejake nove foto :)

tenda1

dakovna

ahoj , chcela by som sa Ťa spýtať dr.Očenáš dáva aké stehy? Tebe ich vyberal? Zabudla som sa spýtať v tej radosti keď som si ich vydela:-)

jazz24

monny3

chapem..ja som z ba..ja sa planujem vratit tak za 2-3tyzdne do roboty..ja mam nastastie super sefa aj robotu,vychadzaju mi velmi v ustrety..tak sa daj dokopy,inak neviem ci ti da doktorka skor PN:(mne nechcela dat,ze az po opke do 3dni mam prist..ale drzim palce,nech vsetko dobre dopadne,a hlavne vysledky nech su ok:)a dobre sa obliekaj v robote,ked tam mate zimu)drzim silno palce!

4pegy4

lory

nemám žiadne problémy, už som si asi na ne zvykla.zdaju sa mi že uz sa trošku povolili, alebo natiahli, ale manžel hovorí že to si len namýšlam :-) jednoducho chcem vacsie..teraz mám ES 280