Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Vladka,
neviem kde ordinuje Ocenas, ale mam pocit ze niekde na vychode, ze?
Ja by som skor bud zapadne alebo stredne slovensko..uz aj koli tomu cestovaniu, my tu mame pol metra snehu a na vychode to musi byt este horsie. Nechem cestovat daleko, uz do BA tie 3 hodiny v tomto pocasi budu stacit.

Lucy1990

Baby, teraz pozeram tie lipoelastic podprsenky, tu maju presne rozmery tej, ktoru mam napr. ja mat www.lipoelastic.com
a vobec to nic nehovori o buducej velkosti, pretoze napr. ja mam pod prsiami 69 cm, a nemozem mat inu podprsenku, ako obvod 70 a vacsiu ako D nerobia. Cize aj ked budem mat obvod cez prsia 95, tak ich tam budu musiet natlacit - no bude to masaker :-D

katka33

Dievcata,
chcem sa opytat - trosku odbocim od temy prsia...
Chcela som sa opytat ci ma niektora z Vas skusenost s inou operaciou ako augmentaciou od Dr. Trsku.
Ja som bola u nho na augmentacii a zvazujem operaciu viecok, len ked tam je dolezite umiestnenie rezu-jazvy a celkovo symetria zakroku...nema niekto skusenosti ako robi Dr. Trska ostatne operacie, pripadne ci nema niekto skusenost konkretne s operaciou viecok, pripadne odporucanie na ineho doktora. ( Cervena nemusite, ten ma termin az v novembri co mi z casoveho hladiska nevyhovuje.)
Dakujem

jednotka1

mery NR
ved práve,on tu nieje vobec spomínaný no ja operáciu od neho nechcem,len konzultačku.op uz mám za sebou 2 no niesom spokojná s výsledkom,tak chcem pocut názor aj iného dr.

Matulka23

bambulkova

Ahojky, aké máš problémy zo srdiečkom?
Ja mám tiež skoliózu a problémik s chlopnou na srdci....

Katka54

Vôbec nie si hrozná, si opatrná a to je rozdiel. :)
Veď uvidíme, nech už tu vypisujem ako som bola s nimi na kontrole..potom už bude dobre.:))