Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

monny3

no co,ako si dopadla?ja ok:)mam jednu hodnotu IgE zvysenu 352,5 a norma je(0-240),ale povedali mi,ze to je ok,ale pre istotu som volala aj sestricke do novamedu a ta tiez povedala,ze to v pohode mozem ist:)nastastie:)))dufam aj ty vsetko ok!!

rita149

tenda1

ja tento tyzden budem mat 7tyzdnou od opky a od vcera ma svrbia tiez prsia.ale bola som vcera prvy krat v solariu tak neviem či to ma s tym neco spoločne.Hovori sa ze ked neco svrby njaka rana tak sa to hoji, No neviem, teda čo to znamena.

tenda1

Baby

včera mi dal doktor dole náplaste a strašne ma dnes svrbia prsia , mala ste to niektorá tiež čo ste boli u dr.Očenáša

lucy009

Barbora10
posielala som ti 2 maily, v tom prvom bol popis,nick.. asi ti to nedoslo, ale poslala som to este raz, tak mi daj vediet ci ti to prislo pls.

katka33

Luxury,

ak sem este chodis napsi mi prosim ta mail, ja sm ti pisala ale vratilo sa mi to, asi si uz zmenila adresu.

dik