Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

4pegy4
nikdy nehovor nikdy :D ja som otvorena vsetkym moznostiam :) (frajerka som teraz velka, ked do opky este daleko :D)

Petulielienka

Mery
Ani sa nepytaj :-(( včera večer ma skolila nejaká črevná víroza tak som to musela preložiť,je mi hrozne ževraj cela BA to má,v nedeľu sme boli aj s malým na pohotovosti,cely den grckal :-(( no hroza

monny3

jazz24
bola si aj na sone prs?mna doktor posiela kazdy rok na mamografiu v ramci preventivnej prehliadky,ete som nebola ani raz,kebyze poviem gynekologovi,aby mi spravil sono?

Matulka23

bambulkova
Nie, ešte ma len čaká 27.3., ja som sa tak isto bála, že obka nebude možná, ale ak budú dobré výsledky z kardia a predoperačné nemal by byť problém doktor hovoril....lieky už neužívam žiadne zatial

bambulkova

4pegy4
som rada, ze to mas vsetko v poriadku :) nech uz je to za nami a pridame sa k ostatným spokojným kockám tu z fora :)

4pegy4

bambulkova

čitam, že máš v prsniku cystu.aj ja mám a napriek tomu ma operovali a našťastie nič sa nestalo.chodim pravidelne na kontroly kazdý rok že či sa nezvacsuje a našťastie je všetko ok.

monny3

jazz24
ja mam zatial vysledky ok.,len ma bolelo to hrdlo tak som volala sestricke do BB a ta ze ked ma bude boliet,ze nemozem ist,tak som pekne isla za obvodnou nech ma vypise nech sa dam do poriadku a ta sa mi pozrela do hrdla,ze to si len namyslam!poviem ti pravdu uz ani hrdlo necitim!este zajtra idem na interne.

bambulkova

Matulka23
mne zistili sínusovú tachykardiu-užívam i lieky na srdca, naviac mam cystu v prsníku-no komplikovaná, komplikovaná...na prvú konzultačku som šla s malinkou dušičkou, že ma doktor otočí vo dverách a povie, že žiadna opka nepripadá do úvahy, no doktor sa zachoval parádne-hneď volal svojmu anesteziologovi a informoval sa, či je opka mozna. Vraj by nemal byt problem..len budem potrebovat okrem klasických vyšetrení i kardiologické a samozrejme sono a mamografiu..že počas opky tu cystu može vybrat.Ty už máš po opke?

barbora10

tenda

no rajce zase pekne blbne,cize foto ti pridam neskor:(

radsej som to vymazala,aby sa nestalo to,co naposledy!maju tam zase nejaku poruchu,tak radsej pridam foto este raz neskor.