Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

smalfot

Tak na štvtok som objednaná na konzultáciu k Dr.Trškovi. Lia a Luxury chodíte sem ešte? Čítala som že ste boli u neho. Ako prebieha konzultácia, je v pohode?Kde robí operácie - čítala som, že je na Záhradníckej v BA.

bambulkova

Matulka23
akú veľkosť navrhol Tebe? ja chcem úplne prirodzené, nič vulgárne, bo som malinká a na mne by veľké prsia vyzerali smiešne :) najmä ak teraz nemám žiadny základ..prsia boli len pri dojčení..potom..:( s tou vizualizáciou to počujem prvýkrát-to je paráda, keď si môžeš pozrieť, ako budeš vyzerať po opke :)musím sa i ja v Nitre informovať, či nedisponujú niečím podobným:)
a z tej narkózy mám i ja najväčší rešpekt... :/ ale už sme sa na to dali-veď prežili to všetky. Keď si to tu čítavam, ako každodenne pribúdajú kočky, čo už majú po tom, veľmi ma to dokáže potešiť, no najmä povzbudiť. A tíško im závidím, že majú po :) ale veď už len 5 mesiacov :D

Matulka23

bambulkova
Hmm, ty budeš kočka :) tiež ešte idem na jednu konzultačku, nie som si istá ešte s velkostou, idem ešte na vizualizaciu-je to perfektné, keď sa uvidím už z ,,velkými,, prsiami :)no veru kráti už sa bojím teraz hlavne tej narkózi, aby som sa zobudila :)ale aj sa neskutočne teším :)

bambulkova

Matulka23
ja idem na 2.konzultáciu v marci a opku v júli (na prvej konzultácii sme sa len rozprávali, žiadne meračky, vlastne som len chcela vedieť, či to bude možné zrealizovať-bo ja idem na 2 zákroky-nos i prsia. Predbežne mi vravel, že by bol za anatómy a veľkosť s dohodneme v marci, že mi poukazuje svoje práce, budem si moct implantaty i vyskusat ). Už sa neviem dočkať- tebe sa to už kráti :) v dobrom Ti závidím :)

janica25

MERY NR. Si má nabudila tiez k ocenasovi a skor uz sa mi rir nechce calar.manzel si zobere 2tyzdne volna a potom to musim mesmo dama zvladnut.ziadne kocikovanie budem musiet byt s babami doma a nic nerobit.neviem ako to zvladnem ale budem musieto.

janica25

Dievcence neviete ako robi dr.OCenas rhinoplastiku?chcem uz dve naraz prsia aj nos.som bola objednana k dr.cervenovi ale az na leto co nechcem tak som objedna na k dr.ocenasovi na 14.2. A este vas prosim som prihlasena v galerii além dlho som tam nebala a teraz má to nechce pustit.neviete mi povedat ci sa buscou menilo.dakujem

bambulkova

ja idem k Mudr. Mládekovi do Nitry - Avelane :) viem, ze nam to dobre dopadne-musi :) a pojdeme prikladom aj tym zenam, ktore maju podobne problemy a nevedia sa rozhodnut :)

bambulkova

Matulka23
budem na Teba myslieť, nech to máš rýchlo za sebou a najma nech dopadnú dobre všetky vyšetrenia! A kam sa chystáš na opku, ak sa mozem spytat?