Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

rita149

no mňa to svrbí presne tam kde som mala tie náplaste , tak možno dáka reakcia

po solárku aj mňa niekedy svrbela koža , hlavne keď som dlhšie nebola a potom som si to vypiekla na 10 minút :-)

Mery NR

dakovna,
krásne prsíčka :-) ešte 3 týždne a aj ja budem vytešená :-) už ich máš aj mäkké, alebo kedy začnú mäknúť a dajú sa pritlačiť tak k sebe? po mesiaci už dovolí Mudr. Očenáš príležitostne cez deň vystuženú podprdu?

bambulkova

Matulka23
mám zamestnanie, ktoré mi dovoľuje ísť na opku až cez prázdniny, nakoľko i ja mám vtedy prázdniny :))) Aj ty sa potom ozvi, ako si dopadla, aký si mala pocit pri tej vizualizácii a celkovo. Budem Ti veľmi držať palce :)

Mery NR

janica25,
poď aj ty skôr, na leto už budeme mať pekné cecušky :-) uvidíš, že to bude lepšie teraz kým nám ešte krpci veľa spinkajú cez deň a nemusíme sa im toľko venovať, keďže ešte nebehajú. na ten tretí týždeň si skús vybaviť kamošky alebo niekoho z rodiny. ja za 3 týždne o takomto čase budem už PO, neviem sa dočkať, na nete vkuse len podprdy pozerám o akých som doteraz mohla len snívať. potom ti dám vedieť ako to zvládam ja a podľa toho sa môžeš rozhodnúť a ešte stále budeš stíhať. Mudr.Očenáš robí aj nošteky, niektorej babe (meno už neviem) tu z fóra tiež robil.
Petulielienka
to mi je ľúto :-( držím palce, aby vás to čo najrýchlejšie prešlo. a ja som na teba myslela, že aká budeš vytešená z konzultačky. takže teraz kedy ideš? o týždeň? a o dva opka?

Matulka23

bambulkova
ty si chudunká :) tak sa potom ozvy ako dopadla ešte tá druhá konzultačka :)a inak prečo ideš až za 5 mesiacov? čaká sa tam tak alebo si chcela?

bambulkova

Matulka23
:) :) :) ja mám 159 cm a 47kg :) myslím, že sme veľmi podobné postavy a naviac s podobnými problémami:) rozmerovo i ja chcem max. 280 - 300ml-aj to bude asi vela, no nechám to na doktora, myslím, že sa vyzná najlepšie-ja nebudem vymýšľať s veľkosťou :)

Matulka23

bambulkova
a ja chcem prirodzené, som tiež malá mám 160 cm a 51 kg teraz som pribrala, ale do opky dám určite ešte 2 kilá dole....navrhol mi 280ml, stredný profil, anatóm, pod sval, prsnou ryhou....ale rozmýšlam nad 300ml :) bojím sa aby to zasa nebolo málo, inak foto mám v galerke...no ja som o tej vizualizácií tiež nevedela písala mi to jedna kočka čo tam tiež ide, je to že perfektné(chcela anatómy) a ako sa videla rozhodla sa pre gulaté a väčšie :)....
Bojíme sa lebo máme problémy zo srdiečkom to je jasné, ale doktory vedia čo robia, prežijeme to a budeme určite spokojné :)