Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mata221

drndula

ja ked som isla na stehy k dr. Cervenovi, tak som si sadla a cakala a za par minut vysla sestricka..je tam pohyb, stale niekto vychadza, vchadza..ale ja som prisla aj skor ako som mala, tak som si len sadla a cakala..bude vas tam viac, takze urcite sestricka vyjde von si pobrat tie papiere co davali po OP.

4pegy4

drndula

podla mna počkaj kým otvorí dvere sestrička /ked tam bude vela žien/ a potom jej daj do ruky kartoteku.ona ťa potom zavola.aspon aj ja som to tak urobila :-D

drndula

Tenda1,

No veru piatok sa uvidím v plnej nádhere,už sa moc tešíiiiim...ale občas Tozopnem mikinu a kukam;)
nenormálne ma svrbi to miesto čo mám podlepene a zalepene,ach jaj...

Baby od mudr.cervena,

Piatok idem na stehy,v čakárni mám čakať kým neotvori sestrička dvere,či prist a zaklopať a dať tak i sebe vedieť,ďakujem...nerada by som ich tam rušila...

Mata221

bambulkova

ahoj, aj mne pred opkou zistili sinusovu tachykardiu, tak som isla pekne na kardio vysetrenia, a ze mam prolaps mitralnej chlopne, ze to mava iba 2% ludi..ale kardiolog, ze kludne mozem ist na op, len sa nesmiem potapat alebo skakat padakom, ale ze narkoza kludne..tak som tie papiere z vysetrenia zobrala pekne so sebou v den op, povedala to anesteziologovi, on ze dobre, ze to vie, ale ze mam byt pokojna..:)a teraz som uz aj spokojna s novymi prskami ;-)

kleopatra4589

Mery NR

do solarka mozes po dvoch tyzdnoch, ale jazvy by si si mala prelepovat a neopalovat ich 6 tyzdnov..

Mery NR

baby,
kedy sa dá prvý krát po opke do solárka?? (jazvy si preprelím). ja teraz chodím každý druhý týždeň. no neviem ako to vydržím po opke

tenda1

drndula

tak ako? aj Ty si teraz zavesená na zrkadle?

Baby to je zmena!!!!

Tie čo ešte váhate , smelo do toho , lebo ten pocit krásny stojí za tie dva dni bolesti :-)