Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

monny3

tak som rada,ze vsetko ok:))som ti hovorila,ze to robi psychika,podla mna .. sono mam este od minula,ale oni to nevyzaduju..ja som len chcela mat istotu,ze som ok:)a interne ti dopadne dobre,to len pozre vysledky,urobi EKG a hotovo:)

kleopatra4589

Mata221

tak mne az take bomby nepridu.. niekto to tu tak pekne minule vystihol.. ze s jedlom rastie chut.. :)

Mata221

kleopatra4589

240ml, VP, okruhle, rez pazuchou, a obvod pod prsiami 63, ale ja som bola uplne plocha, nic som tam nemala..tak asi preto sa tam viac nezmestilo..

Mata221

bambulkova

dakujem pekne, to som bola par dni po op.. teraz v sobotu to bolo mesiac a 2 tyzdne uz..teraz vyzeraju zase inak :) a ja mam 161 cm a 42 kg, takze uplny chrust..v sobotu som bola na kontrole a hovorim, ze aj vacsie by mohli byt, ale doktor ma hned uzemnil, ze mi ich nemal kam dat, ze to bolo maximum na prvykrat..

..a s tym srdieckom, myslim, ze sa nemusis bat..ja som bola vystrasena sa priznam kym ma neukludnil kardiolog, ze to mozu mat aj vrcholovi sportovci..:) ale dobre je to vsetko povedat pred opkou, aby vedeli..:)

bambulkova

Mata221
Mati, ďakujem, je fajn vedieť, že je nás tu viac takých :) a ináč-veľmi pekne spravené prská, hodia sa k Tvojej postave, prídu mi úplne prirodzené

drndula

Rita,

No ako s novými prsiami?spokojna?išla by si aj odstupom času doi väčších?

Dokedy nám mať ten nemožný pás nad prsiami?lebo ten riadne tlačí,a baby mali ste vždy ráno prsia ako kamene a bolia..dokedy má tento stav trvať?chvíľu trvá kým tá bolest prejde...