Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

kleopatra,
je idem presne za 3 týždne, Očenáš, Arion anatómy pod sval 320 ml. mám tiež také malé miery ako ty, tak dúfam, budú tiež tak pekne pri sebe.

kleopatra4589

tenda1

tak ja som mala pooperacnu 70A a teraz nosim 70 C-D .. ze to zalezi hlavne od pbvodu vraj.. tak neviem :)

Mery NR

dakujem :) a ty si uz po opke? ja som tak zo zaciatku tiez vkuse cumela do albumu na prsicka.. az na man chudar frajer tak divne zazeral.. :D

Mata221

matulka23

ja som to zistila teraz, pri EKG som stale mala tu tachykardiu, tak ma poslali na to kardio vysetrenia a ze mam prolaps, ale dedicny, moja mamina ma tiez..ze kazde dva roky na kontorlu aby som prisla, ze treba to sledovat..ale inak ze vsetko je v poriadku, hned mi povedal kardiolog, ze nevidi dovod preco by som nemohla ist na op, a ze narkoza uplne v pohode, ze sa nemusim obavat..:)

Mery NR

kleopatra,
úplne ukážkové top prsia, ja ti ich vkuse pozerám :-D krásne blízko seba, také chcem aj ja, aby sa dotýkali keď budú v podprde :-)

tenda1

kleopatra4589

to je tá váha :-) , som zvedavá akú budem mať ja veľkosť , Ty máš akú?

pooperačnú mám 75C

kleopatra4589

tenda1

Dakujem.. a tu karo podprdu uz nemam :( nechapem..ale mne sa tak rychlo natahuju podprsenky.. par mesiacov ponosim a normalne mi je volna na obvode.. :/

Matulka23

Mata221

Joj ani nevieš ako si ma upokojila :), mám tiež prelaps mitrálnej chlopňe viem o tom tak cez rok a bála som sa, že kvôli tomu nebude narkóza možná... takže sa nemusíme báť :)