Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

Mery NR

tak to sa nemusis obavat, si myslim.. :)

tina33

uz urcite mozes.. :)

jajka_jajuska

ked mas jedno prsko vacsie, tak ti tam vlozi mensi silikon.. ale pokial ich mas nejako ovisnute po kojeni, tak mozno aj modelaciu bude treba.. neviem, boli tu take baby..

Petulielienka

Mery
Dohodla som sa že zavolam bud zajtra alebo ked mi bude lepšie,dnes som nevladala ani komunikovať,od včera som pomaly došla na WC :(( ale trošku má odrádzajú u neho tie anatómy,stále kukam fotky s mužom kade tade na nete a že ked tak,je za okrúhle ;-) ja sa tiež viacej priklanam k tomu,a nechcem aby niečo robil na silu :(

A chcela som sa opýtať,ako by som si mohla pozrieť Vaše fotky v tej galérke? Musím tiež poslať foto alebo aké sú podmienky?

Mery NR

janica25
menilo sa heslo do galerky, tak preto. keďže tam máš aj ty foto, vyžiadaj si nové heslo od barborky, alebo mi pošli svoj e-mail a pošlem ti nové heslo. dúfam, že sa barborka neurazí:-)

tina33

jajka-jajuška

pred 7 týž.som bola na opke aj s kamarátkou a tá mala tento istý problém jeden prsník vetší a druhý menší,z doktorom po konzultácii zhodnotili stav a jeden imploš dostala menší a druhý vetší.treba to prekonzultovať s doktorom,dobrý plast.chirurg si poradí zo všetkým :o))

Lucy1990

tina33

Juuj, ples zavidim, ja budem podla vsetkeho 4.2. v bolestiach po opke :-) jasne, ze po 7 tyzdnoch mozes ist do solarka, ale pre istotu si este prelep jazvicky :-)

janica25

Dievcence dakujem za odpoved
MERY NR no som uz objednana na 14.2.konzultacku a chcela by som v april na opku.skor sa mi neda mame trosku problemy s malou mame este absolhovat neake terapie tak preto az na april.a chcela som tá poprosit kedze nikto mi tu neodpoveda ze ako sa dostanem do galerky.mam tam aj fotku ale nejde mi to prihlasit.dakujem dopredux

jajka_jajuska

ahoj baby, az dovolite pridam sa, mam otazocku, uvazujem o silikonoch mam vsak rozdielne prsniky, teda pravy mam po dietati o dost vacsi a tak uvazujem o korekcii + implantaty, neviete ktory lekar by bol na to najvhodnejsi? bojim sa totiz, ze aj po opke tam bude rozdiel a neviete mi povedat, aky je postup v takomto pripade, ked nejde len o zvacsenie? dakujem

tina33

dievčatá som 7 týž.po opke a 4.2 idem na ples samozrejme šaty korzetové aby bolo vidieť čo najviac:o)) môžem už isť do solarka??