Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka_jajuska

kleopatra diky
lucky 363 zajtra urcite napisem mail, teraz uz koncim, zajtra si vas opat precitam a popisem.... pa

lucky363

jajka_jajuska
nie tu sa nedaju posielat sukromne spravy.tak ak chces tak si urob novy mail a napis mi potom.moj mail je lucky363@centrum.sk a mozme o tom popisat.
ale co sa tyka toho ze mas jeden prsnik vacsi ako druhy je tu aj moznost ze nie rozdielne implantaty,ale da sa jeden zmensit a potom vlozit implantaty.myslim ze je to lepsie.kamoske to tak robili.

kleopatra4589

jajka_jajuska

tak to sa nemusis bat, urcite po opke budu krasne rovnake :) Skus sa opytat mondan.. alebo tak nejako sa volala, neviem ci tu este chodi..ale ona bola tusim na zvacsenie aj s upravou.. Ale niekedy ta uprava ani nie je nutna, lebo sa to vyvazi tymi silikonmi, vsade sa prida len tolko ml, kolko je potrebne.. Uz mas aj termin opky u niekoho? AK nie, tak na konzultacke ti to povedia najlepsie..

Petulielienka

No šak toto :) Červeňovi som jasne že chcela ísť ale to ja až tak dlho určite nevydržím a celkovo obdivujem baby čo si počkajú takú dlhú dobu :)

Mery NR

Petulielienka,
jasne môže byť aj taká fotka. No mne to tak hovoril, keď som sa pýtala na jeho názor, že on gulaté moc nerobí, len keď si to pacientka vyslovene žiada, lebo jemu sa anatómy viac páčia. Ale každý má iný vkus, keď sa ti pácia gulaté on ti to zakazovať podľa mňa nebude. A on napr. moc nerobí ani s Eurosilikónmi. Každý doky preferuje niečo iné. Keď chceš skúš ešte Tršku, to máš hneď v BA, alebo Červeňa, on je TOP čo sa pŕs týka. Ja som tiež mala ísť k nemu, lenže termín som mala až po lete a do vtedy čakať určite nechcem. ďalšie leto bez pŕs nieee

jajka_jajuska

kleopatra 4589

no ovisnuty mam ten pravy, lebo je o jedno cislo vacsi ako ten lavy :-((( ten lavy je ok, nieje ako pred porodom, ale oproti pravemu je fakt pekny

Petulielienka

Mery
to ty sa ma tým trosku vylakala ked si vravela ze to robi velmi nerad lebo sa mu take nepacia :))))) ale zajtra tam zavolam urcite by som chcela ist max bud tyzden na konzultacku...a ta fotka moze byt aj v zkradle? lebo nemam sa ako inak odfotit a muz by s tym urcite nesuhlasil :))

Mery NR

Petulielienka,
musíš sa odfotiť ešte teraz pred opkou (bez tváre) a poslať svoje aktuálne foto aj so svojim nickom tu na fóre barbore10 na e-mail kendra10@centrum.sk , ona ti potom pošle inštrukcie ako sa tam dostaneš.
počuj, ale keď nabudúci týždeň nepôjdeš na konzultačku, nestihneš ten termín opky..a o tých anatómoch či gulatých sa poraď s ním na konzultačke, keď mu povieš, že sa ti také páčia tak ti ich dá určite.

jajka_jajuska

lucky 363 je tu nieco take ako sukromne spravy? rada by som ti dala email, ale mam tam uverejnene cele svoje meno a nechcem ho takto verejne napisat, dufam, ze sa kvoli tomu ani jedna z vas neurazi, ak tu sukromne spravy nie su, zajtra si zalozim nejaky mail, s tymto nickom a urcite ti ho poslem dobre, strasne rada si vypocujem akykolvek nazor na podobnu op ako chcem podstupit aj ja.......dakujem