Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

drndula

no som spokojna veeelmi z prskami, len vies ako to je urcite to povies aj ty po case, brala by som aj vacie asi :-)))). ale zase si hovorim , ja som este nerodila a nahodou sa zmenia tak pojdem do vasich a keby mam teraz velikakske ake si dam potom :-)
poslal som barborke fotky tak ak ich prida tak pozri, ja pas nenosim ale vidim tam ten rozdiel este trosku.ty ho nedavaj do kontroli dole určite , potom ak nebudes mat problem ziaden ho uz nebudes musiet nosit.

nela311

baby z chirmedu
neviete či chirmed poskytuje ubytovanie?zeby tam mohol so mnou priatel prespať lebo som z daleka tak či náhodou tam nie je taká možnosť...

sisente

Nelina

chod len par stran dozadu, dnes doobeda okolo 11 som pisala to cislo do ambulancie. uz lezim nechce sa mi ist pozriet do papierov, tak nalistuj tu :)

Nelina27

ahojte dievcata, ozyvam sa po dlhsej dobe, pocitala som trochu dozadu, mame tu kopec novych prsatic, tak gratulujem :-) kukam ze heslo do galerky sa pomenilo, takze napisem barborke na ten novy mail, ved aj ja poslem svoje fotecky coskoro opat, uz to bude rok v marci, a bol to uzasny rok s novymi prsiami, nedala by som ich ani za nic :-) este vas chcem poprosit napiste mi niekto cislo na ambulanciu dr. Cervena v BB, chystam sa objednat na kontrolu po roku a nechce sa mi to hladat, dakujem.