Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

xantipa163

ale som sa zlakla :) si neviem predstavit, ze po tom, co som si tak navykla na nove prsia by som opat nemala mat na hrudi nic.. nikd som predtm nemala komplexi zo svojich prs...ale toto by bola moj adozivotna trauma.. :))

jazz24

monny3

ja som isla ku svojmu gyn.a dali mi ziadanku a objednala som sa na sukromnej klinike,lebo inak sa dlho caka ..platila som 10€..len sono ti urobia podla menstruacie,tusim 1 az 5 den od zacatia..aspon mne to tam tak povedali..mozno ma aj tvoj gyn. sono..zavolaj mu a on ti povie..nechcem ta ja zavadzat,lebo nemusi to byt vsade rovnako..

bianca003

xantipa163
to je aky pocit ked 15 rokov tam máš implantát a potom z hodiny na hodinu ked sa prebereš tam nie je nič? .... hmmm , ja si to už asi ani neviem predstavit, že ak by som po 15 rokoch musela ich dat vybrat a nemala by som napríklad na dalšie že čo by som .... asi už len zrolovať a strčit do podprdy spolu s vypchávkami :)

xantipa163

kleopatra4589

si sa zlakla co? Ze ked budes chciet po detoch menit implose, ze budes tak dlho bez? :-D

Normalne ked nespekulujes ako ja, tak ti urobia klasika vymenu, pocas jednej opky vyberu a vlozia nove, vacsinou podstatne vacsie ako predtym.

Lenze ja som mala trosku s nimi problemy po tych 15 rokoch, bolesti, nieco divne som nahmatavala, implantaty boli brutal zvlnene...
Jednoducho som si povedala, ze uz ich nechcem, lebo som chcela predist komplikaciam ako priklad kontraktura. Mala som ich pod zlazou a podla mna sa tam aj nieco take zacinalo tvorit.
Myslela som si, ze to vydrzim aj so svojimi, prirodnymi prsiami, ale nevydrzala, takze som sa rozhodla pre dalsiu augmentaciu. Ak sa vsak len implose vyberu a nevkladaju dalsie, treba vzdy pockat taky dlhy cas, aby sa dali dokopy po jednom zakroku a mohol sa robit dalsi.

kleopatra4589

xantipa163

nechapem.. preco treba po vybrati implosov cakat pol roka az rok??? to ti ich nemozu hned pri vybrati vymenit za nove???

xantipa163

Petulielienka

no ja suhlasim s ritou149 , ja cakam 9 mesiacov na opku u Cervena a to uz budem o necele 3 tyzde na operacke. :-)
Je fakt, ze ja som nemala velmi na vyber, mne pre necelym rokom implose vybrali(15rocne), potom treba vzdy pockat pol roka az rok. Ale zas si vezmi, ze ja som mala predtym 15 rokov pekne plne prsia a dokazala som tychto 9 mesiacov vydrzat bez implosov, so splasknutymi prsiami. :-)

Okrem toho, sa kludne moze zadarit a uvolni sa termin aj skor, mne priklad volali, ci nechcem ist uz tento tyzden do PK, sa uvolnilo, ale nebudem mat este interne, takze som nemohla.

dakovna

Mery NR,
dakujem :)
no uz sa ti to krati... je to naozaj super pocit. Este nie su celkom makke, je tam trochu opuch. Dr. povedal, ze ten moze byt este aj do 2 mesiacov, je to individualne. Ale uz su celkom fajn :) mne zacali odpuchat tak po 2 tyzdnoch postupne kazdy den. Ten Lioton je fajn, kazdy den s nim masirujem a citim, ze je to naozaj pomaha. Dr. Ocenas mi kazal nosit pooperacnu poctivo 6 tyzdnov a potom si uz mozem dat hociaku s tym, ze radsej bez kostice.

rita149

Petulielienka

ma tiež operoval Mudr.Červeň
ja zase obdivujem tie baby , čo nechcu cakat lebo sa im to zda dlho.Ved ked cakali toko rokov bez prs tak tych par mesiacov je nic! A hlavny dvovod je ten, teda aspon u mna ze ja nechodim na plastiky prs ako do potravin, takze ked sa uz na to dam tak chcem toho najlepsieho plastickeho chirurga na Slovensku.Myslim že sa ti opati cakat na Mudr, Červeňa, aby si potom nelutovala, ze mas to na niekolko rokov a nebudes spokojna, a potom si povies mohla som radcej pockat...

ajka1988

ahojte chcem sa spýtať poslala som fotky na ten mail čo ste mi písali. a stále mi neprišla odpoveď už je to vyše mesiaca. Takže aj napriek tomu že som fotky pred operáciou poslala nemam prístup k albumu. Neviete mi poradiť?