Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuzika Zuzike

rita

ja mám rez v podpazuší... ale to ma vôbec nebolí..tak trošičku iba... :))
mna najviac štve chrbát..:(

Zuzika Zuzike

rita

ja mám rez v podpazuší... ale to ma vôbec nebolí..tak trošičku iba... :))
mna najviac štve chrbát..:(

Zuzika Zuzike

aj ja by som chcela íst do galerky len neviem ako čo... pošlem aj foto ked budem bez podprsenky..
poradíte mi ako sa tam dostanem? dík

rita149

Zuzika Zuzike

ahoj. ty si teda veelmi dobra ked 7 dni po opke vesias pradlo! Ja som sa začala hybat po 10 dnoch ked mi vybrali stehy, ale zase ani to nebolo dobre ze som len lezala a sedela lebo som bola moc stuhnuta potom.Ale ja som sa bala každeho pohybu. eraz som 7tyzdnou po a uz nemam ziadne problemi z bolestami, Aj ked spavam len chvilku na bomoch este mi je to take nie velmi prijemne :-)

Ja nechodim do prace , takze v tomto ti neporadim kedy sa da ist neco robit. Ale ja keby mam podla seba tak ja som mohla tak po 2,5-3 tyznoch ist. Lebo som bola stuhnuta a zhrbena a to trvalo chvylku pokial som sa rozhybala.

Tebe vkladali impalntaty pod pazusim ci pod prsiami maz rez? Ked sa uz tak bez problemov hybes?

lucky363

xantipa163
no tak to si neviem predstavit ze by som sa pozerala na svojho doktora ako mi vybera implose.booze.to sa fakt robi v lokalke len?tak dufam ze sa tohto nedozijem :-)

Zuzika Zuzike

ahojte...

rita, sisente
baby po kolkých dnoch ste šli do práce po operácii..???? ja by som už aj šla ale najviac mi robí problém chrbát.. ale tak vydržím doma do pondelka v pohode.. :)) kolko už máte po operácii?

ja sa hlásim 7 den po operácii.. už mi je omnoho lepšie včera som dokonca povešala prádlo :) keby ma len všetko pod podprsenkou nesvrbelo, a chrbát asi najviac ubolený.. ranne vstávanie, teda z ľahu do sedu mi dá ešte zabrat,ale oproti prvým dnom sa cítim skvelé.. už sa teším na vybratie štichov a na nádych bez podprsenky a pásu... a asi najviac sa teším ked sa oholím v podpaží... to mi robí najvačšie starosti...

lilly ako si ty na tom???

xantipa163

bianca003

a pikoska...cisto len vyberania implosov sa vacsinou robi v lokalke, takze mi to len opichal a ja som nanho pozerala, ako to zo mna rve. :-)

xantipa163

bianca003

kokos, ze zrolovat a dat do podprdy. :-D
Ja nemusim rolovat, nie je co, ja som mala pred prvou augmentaciou male prsia a implose som mala len 150ml, takze su z toho len placky, nejako extra neovisli. Ceruzku pod nimi neudrzim. :-)
Mne proste potom splaskli, takze teraz idem do 350ml, anatomickych, pod sval, takze to len vyplnia. Zdvihat nie je co.

Pocit to je nanic, prezila som to s gelovkami, dokonca nikto nezistil, ze mam ine prsia. Mali sme taku velku akciu, ja hlavu v smutku, lebo saty som musela mat pod krk, ziadny vystrih ako predtym. Ale da sa to vydrzat, ja tak rozmyslam, ze ked mi tieto nove, co budem mat, vydrzia aspon dalsich 15-20 rokov, tak uz po 50-ke nebudem tolko riesit, ci prsia mam, ci nemam.