Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

xantipa163
v lokálke ??? čoooo??? pre boha .... to znie ako zlý sen ,nočná mora ..tak to ta obdivujem ,klobuk dole .

barbora10

zajacik

sproste centrum,take nervy mam na tie maily.jeden pride,iny nie ach a to este teraz,ked ma vsetko dvakrat tolko vytoci:)no nevadi,skus pozriet,ci ti uz teraz prisiel.

lilly1

Zuzika Zuzike

no ja už sa mám tiež lepšie, chvalabohu, lebo tie prvé dni - des...
a tiež ma bolí chrbát jak h....o,,
ráno mám problém so vstávaním z postele, keby muž nepomohol,,, ale máme aj dosť nízsku posteľ, chvílu ráno rozdychávam bolesť, hlavne pravá strana najviac bolí, ale keď to už rozhýbem, už je to celkom ok, ale samozrejme bez analgetík by to nešlo...
Ináč ja už tiež rozmýšlam nad robotou, aspoň na 2-3 hod.,ale asi dočkám do pondelka, keby ten chrbátisko tak
nebolel..

Baby vy ste si podprdu počas prvých 10 dní nedali ani na chvílu dole??? Chcela by som sa pod nou trocha osprchovať, štichy mám vstrebateľné pod prsiami.

zajacik_006

Zuzka Zuzike
áno,kým nepošleš fotku,aspoň jednu,tak sa tam nedostaneš. Však ak máš nejakú doma,ešte pred opkou,tak ju pošli.

Zuzika Zuzike

zajacik

len ja som 7 dni po operácii mám ešte podprsenku... tak až ked budem fit tak potom pošlem foto.. inak do galerky nemôžem? kým nepošlem foto?

zajacik_006

Petulielienka
dívala som sa v galérke na tvoje prska a môj skromný názor je,že žiadny lekár ti určite nenavrhne okrúhle implantáty. Ani dr.Očenáš a ani dr. Červeň. Ak sa pozrieš aj do galérie,väčšina žien ma po kojení,teda vykojených prskách anatomické.Ako aj teraz pridala nové fotky Lucy009,má tiež od dr.Červeňa anatomické. Myslím,že vedia čo robia,aké implantáty sú vhodné pre každú jednu žienku.Možno by si s okrúhlymi pochodila jedine v Chirmede,tak ako aj dali Vladke19 a nastali komplikácie. Tak daj na lekára,čo ti navrhne,vie čo robí,ak nechceš chodiť po reopkách.A ja som veľmi najskôr chcela okrúhle,ale keď mi to bolo vysvetlené,čo by v mojom prípade mohlo nastať,som rada,že som dala na Očenášove rady.

zajacik_006

Zuzka Zuzike
odfoť svoje prska,pošli ich Barbore10 na mail: kendra10@centrum.sk a nezabudni napísať svoj nick.