Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nela311

BABY
prosim vas poradte mi, bude podla vas stačit 330ml na plne trojky? budem mat anatomy, opku mam v pondelok, tak sa prosim vas kuknite na mna do galerky som na druhej strane, tak by som chcela počut vas nazor...diky moc

nela311

vladka19

ahoj, prosim ta kolko tam stojí noc v tom penzione? lebo som našla na nete nejaké ubytovania a sa mi zdá moc dať 60 eur za noc...

xantipa163

bianca003

No hej, v lokalke, vravel, ze pokial sa tam nic ine nerobi a nie su komplikacie, tak len takto. Rano som prisla, prezliekla sa do anjelika, vyliezla na stol, on to opichal, vybral, vycistil, zasil a obviazal, dal mi ich do sacku ako present a dovi, dopo.
Takze som mala do cca hodinky z peknych okruhlych 2-jok, splasknute nic. :-)

zajacik_006

Petulielienka
som sa zasmiala,že indianska babička:-))),zlatá. Ďakujem,áno mám anatomické 330ml mentory od dr.Očenáša. Mne on na konzultácií vysvetlil,že vrch by sa mi vyplnil a časom,keď by zmizol opuch,tak spodok prsníkov,už tých vyťahyných a vykojených, by klesol a ta by nastal efekt indiánskej babičky. Napr.aj Lia86 má krásne anatomy,určite sa nemáš čoho báť. Okrúhle sú dobré pre pevné prská,ktoré ešte nekojili alebo aj po kojení nezničené ako mali Barbora10 a davidoff,ktorým my môžme iba závidieť. Mali dobrý základ pre okrúhle.

xantipa163

Lucy009

kokso, to je aka zmena.
Uprimne, ked som videla tvoje prska pred opkou, tak si vravim, ci tie implose budu ok aj bez modelacky, ale poviem ti...mas ich uuuzasne!!!!! Fakt sexbomba. :-)

xantipa163

Petulielienka

tak to som rada, uvidis, ze to cakanie bude stat za to. Prsia mas celkom pekne aj teraz, to by som vobec neriesila, ci to este chvilu vydrzat.
Ja som tiez s tymi mojimi plackami dosla k Cervenovi s tym ze chcem gulate, ako som mala predtym, ale odporucil mi anatomy, absolutne mu v tom doverujem.

Petulielienka

Xantipa,Rita
Baby ani netušíte ale presvedčili ste má,asi sa fakt oplatí počkať..a možno sa fakt zadarí s uvoľní sa skorší termín,budem v pohotovosti..nonstop ;-)

Zajacik_006
Ďakujem za názor,a máš pravdu ako kukam tie fotky tak sa mi otvorili oči,a zisťujem že aj anatomické môžu vyzerať super,ako napríklad ty..máš ich mega a krásne,ja som bola stále v tom že ked ma niekto anatomické má ich moc nízko a bála som sa ked ich aj teraz mám dost ovisnuté (indiánska babička) že také budu aj ked budu implantáty..ty máš koľko ml? Operoval Ťa Očenáš?