Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

drndula

no to ja neviem, ale ked si vezmes, ze Cifrova bola na augmentacii uz 2x a vzdy bola rezana len pazuchou...

lucy1990
uz mas krvne testy porobene? Ja uz mam hotove, odvcera, vsetko super, vraj mam zacat chlastat, lebo mam strasne dobre pecenove testy. :)
takze uz len interne buduci tyzden.

gossip_girl

drndula,
mne dr. povedal, ze aj vymenit moze z podpazuchy. Lebo tiez som si to raz povedala, ze naco pojdem cez pazuchu, ked aj tak to pojde raz zo spodu vymenit, ale povedal, ze to rovnako vie aj vymenit. Tak duuufam :)

drndula

Lucy1990,

Aha,myslela som si,by to bolo potom zbytočne komplikovane a ozaj,Neviem si to predstavít,hoci,pre dr.cervena by to holá malina a akási výzva takže..za pár rokov,uvidíme...;);)

Lucy1990

drndula

Ja som pocula tak, ze dalsie reoperacie sa robia z podprsnikovej ryhy...

Ja uz striham meter, este 17 dni :-)))

korki

ahojte babule. tak som tu dlho nebola. uz som 9 mesiacov stastna prsatica a nebanujem. stale je vsetko ok a kolkokrat si uz ani neuvedomim, ze mam vlastne silikony. uz su moje a vzdy budu!
barborka10, tak ty to tu stale vedies??? to som rada. ani neviem ako teraz funguje galerka, ze by som pridala nove fotky. ja som dala len tesne po opke a potom uz nebolo kedy pridavat... tak ak mozes, barborka, posli mi prosim udaje ohladne galerky na moj mail. diky (korki80@azet.sk)

a co silviklh, ta sem este chodi???

drndula

Xantipa,

Si ma potešila že pri opätovnom zväčšovani netreba čakať pol roka a daju sa tam hneď ďalšie,Nech sa zbytočne päťkrát nereze..to potom vkladajú cez to prvé miesto vkladania?mne to išlo cez pazuchu,tade sa to dáva aj von a opäť vklada?musím sa nato dr.spýtať v piatok...AK by som išla raz na väčšie..;););)

nela311

davidoff
ahoj, teba mám už nakukanu dost :) máš ich ukážkové naozaj... ja mam pod prsiami 75cm, ked na každej to vyzerá inak a čim skôr mám termín tým viac nad tým uvažujem, aby sa mi potom nemálilo tak som z toho teraz na nervy...

davidoff

nela311

a koľko máš pod prsiami?? Ja mám pod prsiami 65cm a mám 350ml anatomické a mám teraz podprsenku 70E. A mám menší základ ako máš Ty, takže budeš mať s 330ml anatom tiež také trojočky. Kukni si mňa ja som hneď v galérke druhá na prvej strane