Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

lucy1990

urcite krvne testy pred internym, internistka ti urobi EKG, odmeria tlak a zhodnoti vysledky tych krvnych testov. Na zaklade tohoto vsetkeho ta odporuci, resp.neodporuci na opku. Ja ku nej beriem aj tu zdravotnu kartu od mojej vseobecnej doktorky, mozno ju bude chciet tiez pozriet.

Podla mna to mozes brat, probiotika beriem aj ja teraz, ked ta crevna viroza zuri v BA, ale pred krvnymi testami som nebrala nic, aby to na ne nemalo nejaky vplyv.

Lucy1990

xantipa163

A nevies, treba mat krvne testy hotove a az s tym na interne, alebo mozem aj skor? A na EKG tiez az potom?

Inak baby, mozem brat pred opkou v pohode Lecitin a probiotika? To je ako vitaminy, nie?

xantipa163

ingrid 05

krvne testy, na pl.chirurgii nam dali papier, co vsetko treba v labaku z krvi vysetrit, ptom s tym na to interne.
Je toho viac:krvna skupina, zrazanlivost, krvny obraz, je toho viac, mne nabrali tusim 5 skumaviek krvi.

Lucy1990
neboj stihnes, vsak ja som ich mala hotove do 5 dni, takze v piatok ich budes mat a potom uz len to interne.

davidoff

nela311

aha tak ja som nevedela, že moje si už videla v galérke.... som si myslela že pomôžem v rozhodovaní. Ja mám pod prsiami len 65cm výsledný obvod pŕs mám teraz 88cm, predtým som mala 75cm. Ale trojočky isto budeš mať s takým super základom aký máš :)

4pegy4

drndula

ahoj.ja idem na druhú operáciu- výmenu a tiež mi ju ide robit po pazuchou ako prvýkrát.trosku sa bojim ako mi vyberie prvý imploš a narve další...ale dufam,že to bude ok.ja som chcela odspodu a on mi povedal, že mi to takto urobi.

Lucy1990

drndula

No vidis, tak dr. Cerven je iny macher, ked robi aj reoperacie cez pazuchu :-) super!

xantipa163

Na krv idem az v pondelok, skor mi doktorka nedala termin :-( tak na vysledky si este pekne dlho pockam...dufam, ze to bude v poriadku, po porode som mala nizsie zelezo, tak si aj teraz davam preventivne.
No to su podareni, ze mas zacat chlastat, tak posluchaj :-)))ale az po opke :-)