Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

A este otazka na baby co idu a boli u dr. Cervena, vysadzovali ste antikoncepciu? Mne povedala sestricka ze netreba. To mi potom pichnu injekciu na zriedenie krvi?

Lucy1990

xantipa163

Mne hovorila sestricka, ze na EKG sa necaka, ze to ma hned zoberu, to robi internista? Zajtra sa asi poobede osobne zastavim za doktorkou a popytam sa na to...

xantipa163

lucy1990

a k tomu internistovi si objednana? Lebo na interne sa objednava, pokial viem, aspon u nas a nasa mava dost dlhe cakacie doby.

Lucy1990

xantipa163

Ja som volala mojej doktorke, este mam detsku :-))) a ona mi porobi tie krvne testy a da mi vymenny listok k internistovi :-) uvidim, ci budem nieco platit...

xantipa163

lucy1990

neviem kde ides riesit testy, ja som to riesila cez to HPL-ko na Mytnej, den predtym som tam zavolala, ze pridem s odobratou krvou od sestricky, hned zobrali na testy, vyuctovali, ziadny problem nebol.
V HPL-ku ti tu krv aj odoberu rano, mne odobrala moja sestricka, takze som tam prisla ako krvna banka so skumavkami krvi. :-)
Stalo ma to cca 30 eur.

lucy009

xantipa163
ani mne sa nechce verit ze to dr.Cerven takto vykuzlil a bez upravy :)I ked je pravda ze ta foto pred je z aprila min.roku a do opky sa mi prsia trosku upravili,ale nie radikalne.Mala som aj dost vyraznu asimetriu, ale dr.povedal ze po opke nebude az taka vyrazna.To lave prsko je este trosku vacsie,ine,ale som zatial len 5tyzdnov po opke tak uvidime.A ak sa to aj neupravi tak to asi moc riesit nebudem,ten rozdiel nieje az taky do oci bijuci ako pred :)) Inac som velmi happy, no oproti tomu co som zvykla mat su dokonale ;)))