Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

xantipa163

A co by si ty na mojom mieste robila? Dnes som si dala 3.tabletku v novom mesiaci, mam pokracovat, alebo prestat?

Lucy1990

A to mi krasne vychadzalo mesiac pred, 9.1. som vysadila, dosli kramy a 4.2. mam operaciu. V nedelu som bola na konzultacii, a pytala som sa, ze zajtra si mam dat tabletku po tyzdni, ze teraz mam kramy a povedala, ze jasne v pohode.

xantipa163

lucy1990

ono niekedy sa operovalo aj s HAK, teraz to lekari neodporucaju, vraj je pri tom vacsie riziko krvacavosti tusim, takze preto.

Lucy1990

No fasa, a to som teraz v pondelok zacala brat novy blister :-((( co teraz? Ja som sa spytala sestricky a ona povedala, ze v pohode mozem brat - tak teraz neviem...

xantipa163

lucy1990

ten papier od neho si nedostala?
Ked chces, ti ho oskenujem a poslem na mail.

No a internistka robi EKG, resp.jej sestricka, ale interne nie je len o EKG, to je pokec a zhodnocovanie vysledkov aj na pol hodku.

drndula

Kočky,

Najprv k obvodnéj dr.na krv,s tým do labaka, a boli výsledky ešte v ten deň,platila som 25eur ako samoplatca,doniesla tom to naspäťck dr.,idka som na snímok pŕs,nemusel byť-dala som ugypre istotu,výsledky boli na druhy deň,poslali to s popisom k obvodnej.Dala mu celú zdravot.dokumentaciu a išla som na interné,pokukal napísal ze mozem ist ,Nic som neplatila..toť vsjo ;);)

xantipa163

lucy1990

ja mam od Cervena papier: mesiac pre opkou vysadit antikoncepciu a neuzivat ziadne ine hormonalne preparaty