Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

Lucy1990

mna tiež operoval Mudr.Červeň

ja som mala v pokynoch na operaciu napisane: VYSADIT MESIAC PRED OPERACIOU ANTIKONCEPCIU! NEPOUŽÍVAŤ HORMONÁLNE PREPARÁTY.

sestricka sa ma hned pítala či beriem antikoncepciu. Ak ano treba ju vysadit!

gossip_girl

Lucy,

no ja tiez neviem co mam robit teda, tiez to tam mam preciarknute. Som myslela, ze si aspon tabletky tak nastavim aby som nemala, lebo teraz mi ychadza, ze mam dat v den opky tusim ci kedy tabletku. Ja mavam dost velke bolesti, tak som sa aj potesila, ked mi to povedali.

Lucy1990

gossip girl

Tak som rada, ze nie som sama. Ale nebudem riskovat a radsej vysadim, ved to nie je az taka velka obeta :-)

tenda1

drndula , xantipa

ďakujem , ešte sú opuchnuté , hlavne pravé , ale každý deň je to lepšie , potom dám nové foto , tak za týždeň aby bolo vidno rozdiel , ale je to neskutpčná radosť však?

Baby , že neľutujete?

gossip_girl

Lucy 1990,

aj mne sestricka povedala, ze nemam vysadit, ked ju dlhodobo beriem,, len si to mam tak zariadit aby som nemala v case opky. Tak neviem.

Lucy1990

Teraz si pozeram papiere a na jednom malom je napisane Mesiac pred operaciou - vysadit antikoncepciu! a ja to mam preskrtnute, neviem co si o tom mysliet...

Lucy1990

drndula

Neviem, ci mam nejake ine papiere, ale nic take som sa tam nedocitala. Este som sa to pytala Cervenovej sestricky a ona ze mozem kludne brat dalej. Operaciu mam 4.2. to je za 17 dni. Aj to som sa pytala, ze ked by som nahodou dostala kramy, ze ci ma nebudu operovat a povedala ze ked sa stane nevadi, ze to neriesia...

drndula

Lucy,

Nemáš to prečo brať,aj v papieroch Je napísané ze mesiac pred op vysadiť antiku atď...Mna da to este aj anestéziológ pýtal v deň op,tie dve čo tam boli so mnou nebrali,mňa sa to netýkalo...kedy vlastne ideš?Ved sa to dá napasovat by si nemala kramy v deň op...mnohé to tak robia,lebo dr.nechce operovať ked máš svoje dni kvôli zvýšenej krvacavosti..