Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

baby ,ked povedala sestricka,ze mozete..tak by som to na vasom mieste neriesila,oni Vam pichnu heparin na riedenie krvi..lebo ked sa uziva hak tak je vacsie riziko trombozy,ale ked daju heparin al nieco podobne tak je to ok..podla mna by urcite neriskovali,keby bolo riziko,viete ake by boli problemy z toho,keby sa nieco stalo?oni maju plnu zodpovednost za vas zivot pocas narkozy..

Lucy1990

No ja tu HAK radsej vysadim a budem dufat, ze kramy dostanem este pred opkou. Keby som brala, tak mi to vychadza 6.2. vysadit a potom tak cca za 4-5 dni by mi prisli...

xantipa163

gossip_girl

neviem kedy ides na opku, ale ja som vysadila nie mesiac, ale dva pred opkou, ale to sa nie vzdy da, ked sa zadari skorsi termin.
Uzivam HAK roky, preto radsej skor,nech sa mi prirodzene rozbehne cyklus.

lucy1990

zas by som to az tak tragicky nebrala, si zober, niekto po buracke, ked ho treba operovat... tak sa vtedy neriesi nejaka HAK, kramy, plny zaludok, nic. Takze tieto veci ako HAK a kramy sa skor beru ako preventivne riesenie.

xantipa163

lucy1990

no to ti ja nepoviem, co robit, skus priklad zavolat tomu internistovi, ten by mal presne vediet, ci HAK ano, ci nie. Lebo po vysadeni spravidla dostanes menzes, neviem, ako to budes mat teraz, ked to beries len par dni. Mozno by som sa spytala aj gynekologicky, neviem fakt.
Vies ked vysadis, mozes dostat zas kramy, mozno nie, len aby si nedostala rovno v den opky(to pri najvacsej smole)
A to potom neviem co je problematickejsie, ci HAK pocas opky, ci menzes pocas opky.

Ja to preciarknute nemam.

gossip_girl

rita,

no ja som bola na konzultacii v decembri a toto mi povedali, asi to uz teraz takto riesia neviem, no vsak sa rozhodnem teda ci ju vysadim, asi by som mala.