Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

4pegy4
da sa vyvolat pichne ti injekciu a cakas ci ti to zabere ak nie myslim ze ti mozno da dalsiu podla potreby a myslim ze zalezi aj od DR.skus a uvidis za pokus to stoji pri tolkom cakani.

4pegy4

xantipa163

áno???a ako??ja som bola uplne v tom, že po operácii mám dostať a zle som počitala :-(( to je uplna smola.čakám na opku vyše pol roka a teraz toto...porazí ma.

xantipa163

4pegy4

neviem kto stadialto, ale tusim Rita alebo Sisente si davali kramy pred opkou vyvolavat, takze aj tak sa da vraj.

4pegy4

Baby od Mudr.Červeňa

nechcete niektorá vymeniť termín operácie???ja mám 21.2.v B.B.ja by som menila kvôli menzesu.ja teraz počítam a nevychádza mi to.presne v ten týžden mám dostať :-((