Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

leluska,

bez prestavky do opky? ako to myslis teraz? Ja mam opku o 5 mesiacov, tak ako by som mala v kuse brat? no to asi nie :) skor som myslela, ze by som si napriklad dala skor po menzese, ze by tam nebola az taka pauza 7 dni ale menej a nejak to skratit po mesiaci aby to vyslo, ze dam tabletku skor ako opka, ked povedali, ze ju nemusim vysadit ked beriem stale. Len aj je divne, ze som si raz zabudla dat, na druhy den som dala v tom case co beriem dalsiu a dostala som, teraz mam aj cez tabletky, no des, tak uz to doberiem a potom asi pridu silnejsie.

leluska69

gossip_girl
a skusala si si to vypocitat ak by si brala bez prestavky do opky?a potom nabehnut na normalny rezim?

gossip_girl

xantipa,

no ja idem az v juni, tak si pockam na Lucy ako to vyriesi alebo ine baby, lebo neviem potom ze ako mi pridu a tak, potom co ked v den opky, to by ma rovno porazilo a ja hlavne, ked som aj raz vysadila, som chcela, tak proste bolesti mam take ze neskutocne, tak si to neviem predstavit s prsiami, to by som sa odstrelila asi :) Preto som si to chcela vypocitat nejak s tabletkami, ale teraz mi to tak vychdza, ze si mam dat v den opky ci den potom tabletku.

baby,
Ako si mam upravit tabletky? teda keby som nevysadila aby mi to nevyslo ze si mam dat prvu v den opky. Mam si priebezne skracovat kramy a napriklad zacat brat skor ako by som mala?

rita149

4pegy4

ja som mala v case operacie pre menzesom, prsia ma boleli, tiez som sa bala ze dostanem , elbo ja to mam dost nepravidelne.Moja jedna znama to dostala v den operacie a opervali ju. Ja neviem teda, ale moj nazor je zase taky ze racej vysadit HA a ked uz v ten den dostanes tak operovat ta budu si myslim, Skus sa na to opytat doktora.
ale by sa daj pichnut vyvolavacku, to by si mala dostat do par dni.

Lucy1990

xantipa163

Dakujem, zajtra sa na to popytam, nakoniec bude mozno lepsie ked ostanem brat HAK, ako pisala Jezovitova, je dobre mat po ovulacii a mne to tak vychadza, aj kramy by som dostala takmer tyzden po OP, co je v pohode.

xantipa163

lucy1990

no ja som to pochopila, ze oni ti skontroluju krv, ci tam nemas nejake zvysene/znizene hodnoty a ked treba, tak si to vyreguluju nejakymi liekmi, netusim ci heparinom.
Skus sa na to este spytat, viacerych, mozno este raz k Cervenovi, internistovi, tvojej obvodacke...
lebo podla toho co Jezovitova pisala, su tie kramy vacsi problem ako HAK.

xantipa163

lucy1990

no ja som to pochopila, ze oni ti skontroluju krv, ci tam nemas nejake zvysene/znizene hodnoty a ked treba, tak si to vyreguluju nejakymi liekmi, netusim ci heparinom.
Skus sa na to este spytat, viacerych, mozno este raz k Cervenovi, internistovi, tvojej obvodacke...
lebo podla toho co Jezovitova pisala, su tie kramy vacsi problem ako HAK.

Lucy1990

xantipa163

Dakujem :-) a co znamena toto?
Niektoré druhy antikoncepcie zvyšujú zrážanlivosť krvi. My si to pred operáciou skontrolujeme a vraciame ju naspäť medikamentózne do normy.

Ze pichnu ten Heparin? Alebo ze nevykonaju zakrok?

leluska69

na domace prektiky by som asi momentalne nespoliehala zakon schvalnosti ze sa ti to nepodari a ked pojdes k DR tak mas aspon aku taku sancu ze sa podari:)