Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monny3

dievcata
na opku ste si brali aj zupan?
mne sestrika povedala, ze to nevadi,ked dostanem menzes v den opky,len to treba im povedat.

lucy009

Xantipa
ja som dobrym prikladom ze dr.Cerven vie spravit pekne prsia nie len so ziadneho zakladu, alebo dobreho zakladu, ale aj z takeho biedneho:). Som rada ze sa nerobila modelacia,dr.hovoril ze mi uchytil zlazu o sval, aby ich trosku pozdvihol. Nechcela som mat dorezane prsia, i ked mozno v buducnosti sa jej nevyhnem nakolko planujem este baby,ale potom aspon mozem ist este o kusticek do vacsich:)
Ty mas kedy termin operacie?? Mas dobry zaklad aj Lucy1990, budete mat krasne prska ;)

lucy009

Lucy1990
vobec sa nestresuj, ber nadalej ked ti to aj sestricka kazala tak je to ok a ked ti to este aj s kramamy vychadza.Ja som vysadila 2 tyzdne pred opkou,tak mi vyslo balenie:). Coskoro pride aj ten tvoj velky den "D" a budes sa vytesovat aj ty, potom ti budem zavidiet ja ten uzasny a neopisatelny pocit zobudit sa s novymi prsiami ;)

sisente

ZuzikaZuzike

no ahoj ;) super ze to ide takto lahko, este si aj vesias pradlo :))). ja som zacala robit na 12sty den, som nechtarka, takze mi skoro raz tak dlho trvalo kym som spravila jedny nechty, lebo som sa nemohla tak zapriet do toho pilnika a aj tie pohyby rukov boli veeelmi opatrne, ale tak dalo sa pomalicky, neviem aku mas robotu, ak sedis niekde v kancli, tak po tych dvoch tyzdnoch myslim ze uplne v pohode. Ja mam zajtra presne 2 mesiace po op...

sisente

baby...

k tomu menzesu, nerobte si z toho take vrasky a myslim ze je blbost prekladat operaciu. Moju kamosku normalne operovali, dostala to v ten den rano a povedali ze ziadny problem. Ja som mala tiez v ten den dostat ale som si dala vyvolavacku tak mi prisli asi dakych 10-12 dni pred operaciou ale aj tak som den po op dostala znova a riadne silne a priserne dlhe, co je u mna nezvyk, lebo mavam tak tych 4-5 dni maximum a slabe, takze sa velmi s tymto nestresujte podla mna.

jazz24

a este,ja ked som mala mat prvy termin opky,tak som hovorila,ze to este mozno budem mat menstruaciu..a oni,ze to nevadi..baby,myslim ze pokial mate dobre vsetky vysledky,tak taketo veci su len vysoko preventivnou zalezitostou..a dnes uz je medicina v takom pokroku,ze su lieky na vsetko:)len pri esteticke zakroky vyzaduju vyssiu prevenciu,lebo to nie je zo zdrav.dovodov..nechcem mudrovat,ale podla mna je to tak:)ale kazdopadne si to pred radsej odobrite,najlepsie v institucii kde bude vykonany zakrok..:)

leluska69

gossip_girl
no tak to mas ideal.napr:
ked som ja v lete chcela mat pokoj dala som 2mesiace bez vysadenia a vtedy sa ti to posunie o tych 7dni a potom do opky by si to len doladila aby ti to sedelo.