Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monny3

lucy1990
to ti sestricka pvedala,ze na gombiky?lebo ja nemam a uz si ho nemam ,kde kupit,ked mne povedala,ze normalne,ze sa nemuim obavat ako si ho obleciem.

xantipa163

lucy009
ja mam termin 2 dni po Lucy1990, 6.2.

Ja mam taky biedny, splasknuty zaklad po tom vyberani implosov, ale ked tu sledujem, ake zazraky vie Cerven urobit, tak sa o to viac tesim.
Ja budem mat ale podstatne mensie, som tak aj chcela, len 350ml, anatomy, ale pod prsiami mam 77-78cm, co je dost, Cerven by dal aj 400, ze sa zmesti. Ja nechcem, aby to o mne niekto vedel, tak preto len tolko.
Predtym som mala len 150 a bola som spokojna.

rita149

monny3

kde budes mat opku?
Ja som bola operovana v Novamede v BB.
Ja som nema mat zo sebou nic len papucky a hygienicke potreby.Mne dali taku kosielku vzadu čo sa zaviazovala.Jedlo mi stačo , ani som ho nezela vsetko, bolo ale vyborne , len v tych bolstiach som nemal chut velmi na jedlo.Tak isto aj pitie mi dali kolko som le chcela, ale tiež som moc nepila, lebo mi robilo problemi sa natiahnut po pohari, al dostala som vela infuuzii to ma zavodnilo a ani som nebola smadna.Ale ked som chcela sestricka mi podala.Ja som nemala nic na pitie ani jdenie zo sebou, Je to zbytocne podla mna.

monny3

rita149
a pyzamo si mala na gombiky?mne sestricka povedala,ze klasicke na prevlekanie a este k jedlu to ti stacilo iba to co ti tam dali?alebo si mam zobrat ovocie a na pitie?

rita149

monny3

ja som nemala zupan, naco by ti bol aj tak budes stale len v posteli lezat! Nebude ti treba. Ja som mala opku 5.12 a nebola mi zima , hned po prebudeni mi bola ale to mi dala sestricka este jeden paplon a potom mi bolo teplo, som sa potila aj prezliekat ma museli čo som bola spotena.