Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ajka1988

barbora10
Ahoj poslala som ti foto. Už dávnejšie a vôbec mi neprišla odpoveď. Smiem sa spýtať prečo? Chcela by som si pozrieť galeriu. Za dva mesiace mam operáciu a nemam ani predstavu ako to bude vyzerať. Operovať ma ide Dr. červeň. ďakujem.

drndula

Baby

Zajtra idem na stehy,čo vsetko z tých papieriv mám zobrať so sebou?dufam že nie celú zdravotnú dokumentaciu?..iba ten papier od nich čo mi dali v deň odchodu domov z nemocnice po opke nie?pa

xantipa163

lucy009

dakujem.:-)
Aj mne sa pacia velke prsia, ale u inych, mne by to liezlo na nervy, taka zataz.

Deti uz neplanujem, mam dve dcery, tie mi bohate stacia. :-)

A len tak mimochodom, tie kecy od neznalych neberte vazne, ze ako s tym budete preboha kojit, ja som kojila mladsiu 2 roky a velmi casto. :-)

Lucy1990

monny3

Juj, tak to mas za par :-) mozno ti nejako pomozu do toho pyzamka, kazdopadne som zvedava na tvoje dojmy, potom budes informovat ;-)

monny3

lucy1990
idem teraz v sobotu,rez pazuchou aj sa som si myslela, ze to bude problem,len som to neriesila,ked mi sestricka povedala,ze netreba,uvidim a dam ti vediet.

lucy009

xantipa163
tak super, tak to mas tiez uz len za par ;)) Mozno ich mas splasnute,ale aj s lucy1990 mate urcite lepsi zaklad ako som mala ja. Mas ich aspon rovnake a neovisnute, pekne sa ti to vyplni s implantatmi a budes ich mat fajnove ;) Tak urcite, ak si bola doteraz spokojna a zvyknuta so 150kami tak 350 bude primerene;)a ked este nechces aby to bolo vidiet.. Ja som chcela vacsie, mne sa pacia vacsie prsia. Ja som mala povodne navrhnute 420,450,nakoniec sme to dohodli na 485,nechcela som ist pod 450. Inac ani tieto moje 485ml nie su az take mega,mozno na fotkach posobia vacsie,ale v skutocnosti az tak nie su. Fotky vzdy trosku skresluju. Ty mas este v plane babo??