Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

monny3

ked budes mat rez pod pazuchami, tak neoblecies nic cez hlavu!!! aj ked ti bude 10 ludi pomahat! ver mi! zober neco na gombiky určite!!!

Mery NR

janica4
poslala som ti to opäť na e-mail janica4@post.sk, neviem prečo ti to nechodí :-( skús napísať barborke na kendra10@centrum.sk, neviem prečo mi zas blbnú e-maily :-(

Lucy1990

xantipa163

Tak som sa dnes zastavila u mojej doktorky a na odbery idem uz zajtra rano a v pondelok su vysledky. Zajtra sa zastavim objednat u toho internistu, dufam, ze to stiham a nebudem musiet dlho cakat :-) platit vraj budem len u neho. No tak som velmi zvedava, ako to dopadne...
A povedala mi, ze pokial sestricka nekazala vysadit HAK, tak to nemam riesit, ze oni by zbytocne neriskovali. Vraj mi moze vyjst na krvi ine zrazanie krvi, ale to napravia medikametmi.

jazz24

monny3

tak si vezmi nejaku koselu na gombiky,alebo pansku nejaku:)mne tiez povedali,ze na gombiky..cez hlavu to pojde tazko a bolestivo..

rita149

drndula

ja som necitila nic, absolutne!!!
a moj prah bolesti je nissi ako si vie niekto predstavit, takze nebude ta to boliet, uvidis!!! :-)

xantipa163

ajka1988
opravnenie ako spravca galerie davat pristupove hesla ma len Barbora10, Barborka mala pokazeny PC, dlho tu nebola, ale snad ked si to napisala sem a skus este raz na ten jej mail, tak myslim, ze sa ti ozve.

ajka1988

xantipa163
ANO POSIELALA SOM TO Z TOHO MAILU MONIKA8888, ALE ZIADNA ODPOVED MI NEPRISSLA. TAK NEVIEM VOBEC AKO SA DO GALERIE DOSTANEM. :( na ten mail kentra som písala už viac krat aj to žč mi nič neprišlo a stale žiadne odpoveď tak neviem čo sa deje. ako si môžem pozrieť tú galériu?

ajka1988

xantipa163
ANO POSIELALA SOM TO Z TOHO MAILU MONIKA8888, ALE ZIADNA ODPOVED MI NEPRISSLA. TAK NEVIEM VOBEC AKO SA DO GALERIE DOSTANEM. :( na ten mail kentra som písala už viac krat aj to žč mi nič neprišlo a stale žiadne odpoveď tak neviem čo sa deje. ako si môžem pozrieť tú galériu?

ajka1988

AHOJTE DIEVČATÁ CHCEM SA SPÝTAŤ, A VEĽMI POPROSIŤ, ČI BY NIEKTORA SI NEVYMENILA SO MNOU TERMÍN OPERÁCIE. OPEROVAŤ MA IDE DR. ČERVEŇ V BB 20.3. POTREBOVALA BY SOM SI VYMENIT S NIEKTOROU CO MA O CCA TYZDEN NESKOR. JE TO KOLI TOMU ZE V TEN TYZDEN MI KONCI SEMESTER. V TEN TYZDEN MAM V SKOLE ZAPOCTOVY PLUS NEJAKE SKUSKY A TAM NESMIEM CHYBAT. VEĽMI BY STE MI POMOHLI. KTORA BY CHCELA MAT PRSICKA O NIECO SKOR? :)

xantipa163

ajka1988

ty si posielala fotky pod mailom monika888?
Lebo myslim, ze si to ty posielala a v galerke si pod tymto nickom.
Nie je tam ziadna fotka pod nickom ajka1988

mail na barbora10 je : kendra10@centrum.sk