Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

drndula

ja som necitila nic, absolutne!!!

a moj prah bolesti je nissi ako si vie niekto predstavit, takze nebude ta to boliet, uvidis!!! :-)

xantipa163

ajka1988

ked ti to od Barborky nepride, napis sem tvoj mail, ja ti nanho skopirujem a poslem instrukcie, ktore mi poslala.

barbora10

Mery NR

aj tebe blbnu maily???pises,ze aj ty si ajke pisala a nic neprislo?mna ide z toho porazit!!!

zajacik

stale nic neprislo?ja uz neviem ako ti poslat tie pokyny ohladom galerie.skusim este potom poprosit davidoff,aby ti to poslala ona.

barbora10

ajka1988

netusim absolutne kde je problem,ale odpisala som ti uz viackrat.nechapem preco niektpore maili proste nepridu.jednej pride,druhej nie.aj teraz som ti odpisala na ten mail monika,napisalo,ze sprava odoslana,tak kde je chyb vobec netusim.

dievcata skuste jej to poslat niektora z vas prosim.

lucy009

Inac aj Barborka10 caka teraz babenko a tusim dievcatko to bude ak sa nemylim. Tak som potom velmi zvedava na jej prska.

lucy009

Xantipa163
no ja este jedno urcite planujem,ja mam zas dvoch chalaniskov,jeden velky a druhy este drobcek ma cez rok a pol. No a hrozne chcem este malu bambulku ;))) aj moj muz chce este velmi jedno:). Takze pravdepodobne ma este jedna opka caka o par rockov,ale ako som uz spominala aspon mozem ist do vacsich ;). No jasne ze sa da kojit, take kecy netreba ani pocuvat:)

xantipa163

lucy1990
no vidis, ako si dobre vybavila. :-)
Pozerala som vcera aj nejake diskusie na tuto temu na Omlazeni a je to rozne, niektore baby neriesili HAK, nikto im ju nezakazoval a bolo ok.

A mas super doktorku, moja je dost proti tymto operaciam, tak asi preto mi tie testy nechcela spravit ona. Co uz.
Drzim palce nech vidu testy ok a internista nech ma volny termin.
Ale si myslim, ze ku nemu to stihnes, lebo on to len skompletizuje, to aj keby si ku nemu sla rovno 3.2. tak stihas. :-)