Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

666_martinka

a este jednu vec...som 5 tyzdnov po operacii...uz mozem do solarka? a cim si prelepujete tie jazvicky ked idete?

666_martinka

Ahojte baby,
par dni som tu nebola...necitam vsetky prispevky ale vsimla som si ze ste tu dost rozoberali operaciu a antikoncepciu. Ja som brala normalnu antiku, minervu, nechcela som tabletky vysadit uplne, tak som si na dva mesiace dala predpisat Nuvaring, lokalnu antikoncepciu, ta je mozna pri operacii:) tak ja len tolko ze aj takto sa to da riesit:)

Lucy1990

ajka1988

Ty si v galerii pod menom monika888? Ak ano, tak myslim, ze to bude tak akurat, kolko merias a vazis? Ja 168 cm a 52 kg a idem mat 515 ml. Budu vacsie, ale nemyslim, ze nejake bomby. Mas mat gulate alebo anatomy?

ajka1988

Inak chcem sa Vás spýtať lebo pozrela som skoro celú galériu a neni tam veľa foto takých čo sú nad 400. Ja idem mať 440 chcem saa spýtať nemyslíte že to je moc veľké? :( nebude to vyzerať moc neprirodzene?

Mery NR

barbora10,
ja som zmenu hesla chcela poslať janice, tiež som jej to posielala 2x, mám to aj medzi odoslanou poštou a jej nič neprišlo. nechápem čo to je s tými e-mailami. mne to už viac krát blblo aj na azete aj na zozname. ani od tebe mi vtedy nechodili e-maily, musela mi to poslať davidoff a od nej na prvý šup. budeme si musieť asi na facebooku vytvoriť stránku na rýchlejšiu komunikáciu :-)

ajka1988

barbora10
Neviem prečo to blbne :( skúste mi to teda poslať na ajka1988@gmail.com tam hadam mi to príde. Veľmi pekne Vám ďakujem. :)