Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Selin

idem do chirmedu a doktor mi povedal ze okruhle nagor stredny profil ale velkost este mu mam dat vediet ze si to mam dobre premysliet, ze okolo 300, 330 ale ze to je len jeho nazor. ale ja vobec netusim ako to bude na mne vyzerat lebo co som pozerala fotky na kazdej 330 vyzeralo inak

Selin

Dievcata poradte mi som objednana v aprili na operaciu ale neviem vobec aka velkost sa mi hodi:( mam 175 cm a 55 kg a take polky asi teraz:( je tu nejaka baba s podobnymi mierami??

rita149

xantipa163

ja som sa po opke tyzden necesala , nie ze by som si mala este vlasy umyt :-))) a to mam dlhe vlasy.Ja som si v den opky spravila drdola a ten som mla askoro tyzden na hlave :-)))

mne umyla vlasy mamina prvy krat. Klakla som si , predklonila hlavu a ona mi ich umyla, ale musela to byt rychlovka, lebo som ledva vydrzala.Kto ma kratke vlasy tak ich umyje podla mna ked sadne na stolicku a ztakloni nad umyvadlo hlavu.Ale neboj sa , da sa to vydrzat tie vlasy, ved nikde nbudes chodit a nebude ta to trapit vobec to ako vyzeraš. ver mi !!! :-)

ajka1988

Lucy1990
maš asi pravdu tak ja mam 168 cm a 70 kg takže zrejmee sa to stratí :D ale ak do vtedy schudnem? heh ale nie neham sa teda prekvapiť však potom dam foto tak môžte kuknúť. ja idem mať anatomické. u dr červeňa v BB :)

gossip_girl

xantipa,

no ani nehovor, ja mam uz skoro dole nechty a to som 5 mesiacov pred, uz mi z toho sibe :), lebo nechcem teraz nove, keby som to mala strhavat bolestne a vyrast to nestihne. Hlavu, no ja vydrzim asi, teda dufam, ja dam drdol a bude to snad ok.

Baby to tu tak riesili, ze sli k tej kadernicke a podla mna je to lepsie ako by si sa mala predklanat nad vanou, lebo to nie je dobre aby sa ti s nimi nieco nestalo. Jedine keby si si cupla k tomu a hlavu zaklonila, to by mozno slo, alebo sadnut k umyvadlu a tak zaklonila, ale to neviem :)

Lucy1990

Ahojte, dnes som bola na krvi, dobre ma vycucli :-) a interne mam naplanovane na utorok. Dufam, ze vsetko dobre dopadne...

xantipa163

tenda1

tak nenaburaj. :-)

Ozaj, ked sme pri tom kadernictve a vlasoch...ako ste to riesili s umyvanim vlasov po opke?
Ja si musim umyt vlasy kazdy druhy den, inak so besna, este povedzme vydrzim 3 dni, ale viac?

Bude blbe, ked pridem ku kadernicke, ze si chcem nechat len zmyt a vysusit vlasy, lebo neviem hybat rukami poriadne?

A na tie nechtiky sa tiez tesim, mam ich dole dva mesiace a uz mi chybaju!!!

tenda1

Čaute baby,

som 11 deň po opke a dnes idem skúsiť šoférovať , pohyblivosť rúk sa zlepšila tak som zvedavá .
Včera som bola už aj v kaderníctve a na nechtíky , tak super , dalo sa v pohode vydržať :-)

Bolela aj Vás ruka po operácii? Ja keď som vystrela pravú ruku , tak som dostávala strašný kŕč do nej.Ale už je to oveľa lepšie.

Tak zatiaľ pa