Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

davidoff

Aj ja chvalim plavky, ale hlavne prsia, su velmi pekne a hlavne strasne prirdozene to vyzera, na kupku by som ako nezaujaty pozorovatel, ani nezistila, ze mas urobene prsia. :-)
Ja vsak ako zaujaty pozorovatel bezne odhalim baby v plavkach, ze ano ta to ma, vsak mam 15 rocne skusenosti. :-)

jazz24

davidoff

ten nostek naozaj ani trosku nebolel po?a cely si ho nechala na doktora,svoju predstavu si nepovedala?a masaze si musela robit?inak prska mas ukazkove..Nostek sa meni este,ci nie?dakujem

barbora10

nove foto ma davidoff:)

a galeriu prebera zajacik,tak oddnes posielajte svoje foto na tento mail:galeria@zoznam.sk

pekny dnik:)

Selin

myslis ze bude tych 300 stacit?? lebo tu citam baby davaju o dost viac tak preto sa bojim. mozem sa opytat ake mas ty?? lebo dost toto forum citam a tebe kazda chvali tvoje prsia. ja nie som v galerii tak neviem

rita149

selin

no 80cm mas dobre! to budes mat pekne aj z 300 aj z 330. ja mam po opke 85cm, predtym som mala 75cm, a pod prsiami mam 69-70cm.Ty mas kolko pod prsiami.A aku znacku si davas implantatou? anatomicke?

Selin

cez prsia mam 80 takze nic moc. predstavovala by som si take pekne trojky :D nechcem lutovat potom ze som si nedala vacsie ale zas ani aby to nebilo velmi do oci ze mam silikony

rita149

selin

a kolko mas teraz cez prsia?
to je pravda ze implantaty aj ked je rovnaka velkost vyzeraju na kazdej babae inak.
ty mas aku predstavu ?