Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

selin

az teraz som citala dozadu, si aj dost vysoka, takze 300 je urcite malo, premyslaj o vacsich. spominala sa tu davno ryza, ze si naberies do sacku tolko ml ake chces a supni si to do vacsej podprdu a daj na to obtiahnute tricko, nie je to 100% ale je to ako tak smerodajne, ja som si to tiez pred op skusala :))) v ramci radostneho ocakavania... Viem ta pochopit ako sa bojis pred ze bude to velke, ale uvedom si, vsetky foto v galerke skresluju, tie prsia na foto vyzeraju ovela vacsie ako v skutocnosti, lebo su vacsinou na foto len oni a su aj dost zblizka, orientuj sa skor z fotiek kde je cela postava, tam ten pomer vydno ovela lepsie a realnejsie podla mna.

xantipa163

selin

ja ma podobne miery: 173cm, 57kg, budem mat 350ml, anatomy a to mi Cerven povedal, ze ak by som chcela vacsie, tak sa kludne zmesti aj 400ml.

Inak, preco do Chirmedu? Si z Kosic?
Kacmarovi, ci Magdovi?

A este...mne to pride strasne divne, ked baba odchadza z konzultacky s tym, ze "premyslite si to, kolko ml chcete a zavolajte". Vsak ked je ten doktor odbornik, ma to mat v oku predsa, my co nie sme z odboru, mozme len takto po fore potom hadat, vsak to ma hlavne vediet on, co tie prsia spravi najkrajsie.
Mi to pride ako alibizmus, pretoze, ked potom nebude baba spokojna, tak jej povie, vsak vy ste si take vybrali. :S

sisente

selin

minimalny, prave preto chod do vacsich... tazko sa to vysvetluje, ale najdi si v tabulkach miery a prevec si tie mililitre, ved to je je strasne malinko ml rozdiel, tak ked si to vezmes ze sa to rozleje do celeho toho implosa... chod do 350 aspon :) urcite ;) mas aj foto a galerke??

Selin

jednotka1,sisente

no ved prave toho sa bojim ci to nie je malo ked vidim ze baby tu si davaju ovela viac len ked ja si to vobec neviem predstavit. aky velky rozdiel je medzi 300 a 350 nagor???

sisente

selin

ja byt tebou dam si kludne 350... budes lutovat, uvidis :) ak sa zmesti daj si radsej viac, ak nie tak jasne nespekuluj, ale potom ti to bude luto. Ja mam 370 a v tricku to vobec nevyzera velke, je to akurat, zase nech aj vidno ze mas prsia ;)...

Lucy1990

xantipa163

No tak si drzme palce :-) ja budem v pondelok volat za vysledky krvi. Trosku sa bojim, ci nebudem mat vysoku zrazanlivost krvi kvoli antikoncepcii a s tym by mi internista nedovolil ist na opku. Ale tak hadam to bude vsetko ok, neviem si predstavit znova cakat.

rita149

xantipa163

prvych 10 dni do stehou sa sprchovat mozes len od pasa dole.vrch nie. lebo ani podprsku nemozes skladat.ja som si vrch okolo podprsky atd. utierala vlhkymi obruskami. po vybrati stichov sa budes uz vladat aj sama osprchovat. len to holenie pod pazusim je katastrofa, to sa neda, az po nejakom case. Ja som mala drdol na hlave a vlasy som neriesila.Ale ked ti vybreu stehy tak aj bolest opadne a budes vladat vsetko aj cesanie aj umyvanie.

xantipa163

rita149

dakujem za rady. :-)

No uvidim, ako to poriesim, mam vlasy do pol chrbta, takze to umyvanie nie je az taka brnkacka. Asi si ich dam tiez do drdolu, resp. do vrkoca, nech ma to neznervoznuje.

Inak muz hovori, ze on ma kludne bude umyvat komplet, nielen vlasy. ;)