Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nela311

selin
ahoj a kedy máš opku?lebo ja mam teraz v pondelok a tiež idem ku kačmarovi, a mám 165cm, 48 kg a idem mať anatomy 330ml alebo 360ml, výslednú velkost ešte doriešim v pondelok, lebo to mám do KE daleko tak sa mi nedalo chodit na viac konzultácii, tak si kludne daj viac ako 330ml lebo si o dost vyššia...
a aký máš základ?

Tia001

Ahojte operaciu mam zanedlho , citam vas uz dlhsie .Chcem este dnes zaslat foto do galerky , neviem ake to bude mam 70 pod prsiami a 80 cez , davam si nagor stredny 330ml 160 cm 50 kg ja len dufam ze budem spokojna kedze foto som nevidela ziadne tak netusim ci to vlastne nie je malo. Tak teda zaslem foto :) a kto si najde cas kludne nech napise svoj nazor.

gossip_girl

davidoff,

no som rada, ze si opat v galerke, to by bol hriech, keby si tam s takymi prsiami nebola :) Super si to aj spravila, ze na porovnanie mame na jednej foto hned pred aj po a dokonca aj s postavou :) chvaaalim. Musim potvrdit slova xantipy, ze su veelmi prirodzene, dufam aj ja ake budem mat a ukazem kamoskam, ze aj silikony mozu super vyzerat, lebo zatial co videli, tak ma odhovaraju, ze to je strasne, tak neviem. A aj ze dr. Cerven vie aj nepekne prsia spravit, ze ich kamoska videla a boli hrozne, ale ja dufam budem mat tie najkrajsie ako ty a baby tu od neho. Aj tak by som asi k inemu nesla, lebo co som tu videla, tak sa mi pacia najviac..

Len neviem aj co s profilom, ze preco zi napriklad dal stredny, vsak mas pod prsiami 70 si hovorila, prsia podobne ako ja, mozno aj vacsie si mala pred a mne ze vysoky, neviem naozaj aky je v tom rozdiel. Zavisia od toho aj v akej urovni budem mat bradavky? Ze pri VP budu vyssie ako pri strednom? no mam v tom chaos :) baby poradte ak viete

davidoff

jazz24

áno nos som nechala úplne na neho, na doktora Červeňa. Dokonca ani predstavu som mu nepovedala, len tak zbežne, som veľmi spokojná a maximálne šťastná čo sa týka aj pŕs aj nosu, neni dňa aby som si nepovedala, že som šťastná :)) Nošte sa ešte mení, len nedávno mi prestal odpúchať.

rita149

ďakujem za pochvalu, to sú od VS, spokojnosť :)

Selin

nemam foto v galerke:( doktor mi povedal ze si mam urobit test s ryzou aby som si to na sebe vedela najlepsie predstavit co mi vyhovuje ale ja pochybujem ci je to take presne.
idem ku doktorovi kacmarovi lebo tam bola aj kamoska a je spokojna