Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nela311

selin
no ja som pochodila na konzultacii presne ako ty z čoho som bola vytočená, lebo si myslím že by mal niečo navrhnuť aj ked je to len prvá konzultácia, mne povedal že to takto po novom robí....
najprv som rozmýšlala že pôjdem ku inému no nakoniec som sa predsa len rozhodla pre neho...a ostatné veci som s nim doriešila cez telefon, lebo som to mala daleko na dalsiu konzultáciu...

Selin

nela
ja som bola len teraz v stredu na konzultacii a opku som si dala az na zaciatok aprila lebo vtedy bude velka noc a to bude volno aby som ani v robote vela nemarodovala. a tebe konkretne povedal aku velkost? lebo mne iba ze nechce nic predbiehat najprv ze si to mam doma vyskusat s tou ryzou a potom mu zavolat ze to prekonzultujeme este lebo som povedala ze sa mi tam uz nechce na dalsie konzultacie chodit

Tia001

leus :) no ano, ale tu som to nechcela pisat lebo najde sa osobka ktora si mysli ze to nie je spravny vyber ale uvidime , necham sa presvedcit a potom vlastne budem pisat ako som spokojna moze byt? :))) kde sa dostanem k mailu komu je potrebne zaslat foto ?

Tia001

Ahojte operaciu mam zanedlho , citam vas uz dlhsie .Chcem este dnes zaslat foto do galerky , neviem ake to bude mam 70 pod prsiami a 80 cez , davam si nagor stredny 330ml 160 cm 50 kg ja len dufam ze budem spokojna kedze foto som nevidela ziadne tak netusim ci to vlastne nie je malo. Tak teda zaslem foto :) a kto si najde cas kludne nech napise svoj nazor.