Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tia001

vladka nie len teba, ale ja to nemyslim v zlom. Kazdy je len clovek neverim ze iny lekar op prsnikov neurobil zle, je smutne ze po 2opkach nie je vysledok aky chces , lenze nemozem ich odsudit ja ani nikto iny pokial nezaziju to co ty. Nevidela som tvoje foto neviem posudit, prepac ak som sa ta dotkla, Nemyslim to v zlom

leus

tia
a s cim som este velmi spokojna su jazvy, presne napasovane v podprsnej ryhe -na mm, tenke ciarky, este ked vyblednu nebude po nich ani stopy

leus

nela
nie nesla by som do vacsich, ja som teraz spokojna tak ako su, lebo su take vekostou, akoby som mala pushupku a tak som to vzdy chcela mat, su akurat na moju postavu, prirodzene, doteraz si svokrovci nic nevsimli :)

leus

tia
ja som najskor frflala, sa mi nepacili od zaciatku, potom asymetria a co...ale sa mi to zacina pozdavat, maknu a usadzaju sa mi,zmensili sa, uz sa mi trocha aj ta asymetria vyrovnala