Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

jazz24

držím palce veľmi ozvi sa potom :)))) teším sa na Tvoj výsledok určite bude vynikajúci :))

gossip_girl

ja mám pod prsiami presne len 63cm, možno preto stredný neviem. Ale dobre urobil že stredný, ja som sa nad tým vôbec nezamýšlala aký profil, keby povedal vysoký, bol by vysoký, povedal stredný tak je stredný. Neboj vie dobre čo robí :))

tenda1

vladka

no super vladka , tak sa tesim s tebou , ze je to lepsie a nebud smutna z toho co si hovorila , to by bol kazdý z nervami v koncoch :-)

Lucy1990

vladka19

Som zvedava na prska, verim, ze sa to bude stale usadzovat a upravovat po tom, kolko do nich zasahovali to trva dlhsie. Ale verim, ze k tvojej spokojnosti :-)

tenda1

xantipa

no nakoniec som autom nešla , nevládala som preraďovať :-), asi to chce svoj čas a ja som si už myslela , že aká som šéfka , po dome behám ako nič :-)

Vlasy mi zmyl na tretí deň po opke manžel , kľukla som si k vani a len tak opatrne , ale kľudne môžeš ísť ku kaderníčke , moja ma hneď zvozila , že čo som neprišla - ja tiež nevydržím viac ako 2-3 dni :-)

A na nechty som bola na 10 deň , inak pazuchy sa holia ťažko ešte aj teraz tak ak epilujete tak je to asi lepšie :-)

Ale prská obzerám každý deň , bóóóže to je pocit , tak sa teším :-)

jazz24

davidoff

dakujem za vsetky rady co si mi tu dala aj za podporu:) ja mu poviem,ze ho chcem velmi prirodzeny a hlavne spicka a dierky nech su prirodzene:)zajtra idem tak dufam uz vsetko vynde a vsetko dobre dopadne!!a dufam aj ja budem stastna s prsiami aj nostekom!
dam vediet na forum,hned ako budem schopna,dufam aj hned zajtra!!:)

drzte palce baby!