Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Gossip girl,

Ďakujem.

Ten druhy Je trosku opuchnuty,ale mala dom napnuty sval,pravý Je ako guľa tento mi nápraval,len teraz bola menšia asymetria,inak ked d ním pohol,bradavky boli v jednej rovine,stála som pred zrkadlom videla ns vlastne oči :;)

Rita,

No Je to pnutie nepríjemné..dufam čoskoro povoli..iba mi tío podlepil podprsenku nosiť s o dva týždne prist to ukázať,pas mi nekazal dať ani z.kríza možno neskor poviem,len ho mám oprat a doniesť so sebou o 2týždne ...tak asi nebolo treba.

givenchy

ahojte kocky.
Ma niektora z vas skusnost s anatomickymi implantatmi? Ja som sa rozhodla pre tieto, no vsimla som si ze zeny si vacisnou davaju okruhle.
Poprosim vas o vase skusenosti a nazory :) dakujem!

rita149

drndula

aj mna bola velmi ruka ale lava, t do ktorej mi davali narkozu, cela z vnutornej strany.Ale to prejde neboj :-)
a nosiš aj ten pas do kriza? co nie? ja som tiez mala podlepeny pravy, aj mi ho napravala potom som nosila ten pas do kriza.Ci tebe sa to uz napravilo, hned?

gossip_girl

drndula,
prajem ti nech sa ti to uz pekne zahoji ako ma :) ked si si tolko vytrpela.. Som sa chcela aj opytat, ty pises, ze opuch na pravom a podlepeny, ale mne sa zda ako by si mala vacsi ten lavy nie? A pekne mas teraz bradavky aj, lebo aj pred op si mala asymetriu nie? A aky mas profil?

drndula

Xantipa,

Hej dostaneš...Su sexu...ale príšerne teplo mi v nich Bolo..

Som sa zabudla Vcera opýtať či je normálne keď mám v ruke také kŕče,ako keby som mala pristiknuty nerv,cítim také pnutie až pod pazuchu k rezu a kedy môžem kúpiť látkovú Nevystuzenu pidprsenka s kosticami..

Baby nejaké tipy kde?

xantipa163

drndula

dakujem za vysvetlenie. Aj ti povedal co to sposobilo?
A prajem ti, nech je vsetko ok a vytesujes sa z prsiek. :-)

Som sa ta este chcela spytat...okrem anjelika na oblecenie dostanem aj tie sexy antitrobozove podkolienky?

drndula

Xantipa

Ďakujem..akurát ich vetram kým sa pidprsenka perie..;)

No bolelo,a veľmi nepríjemné,cítila som to ako sa ti posunul ...Chuda,Uz po desiatich dňoch tam usadeny,ano,bol poklesnutejsi.,mierna asymetria ale vydržíme,ked to musí byť,horsie Bolo,čo už.ja som bola na stehy,ale Preto ze mi to upravil,este o dva týždne sa mám prist ukázať.a kontrola Je o mesiac,tak uvidíme čo bude ďalej...