Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

vladka
no ano, ja tiez vsetko chcem hned a som netrpezliva...ten lavy co bol vyssie dost klesol posledne dni oproti tomu co bolo pred tym, spavam uz bez po OP podprdy a chodim hodne bez podprsenky aj cez den tak asi aj to pomohlo, neviem a este klesnu ved co som len 3mes po :)

margareta123

vladka

uplne suhlasim s leus! takisto som si myslela, ze tie prsia vyzeraju celkom inak, kedze si nebola spokojna, ale po tom, co ich vidim v galerke musim uznat, ze vysledok je podla mna super! mne sa na nich nic nezda zle, pekne, velke, plne prsia! a to, ze nie su mozno podla teba ako podla nejakej sablony, im len dodava viac prirodzenosti, myslim si, ze mozes byt uplne spokojna a stastna! :)

leus

vladka
joj ci mas super korzet!... a tebe sa co nevidi na prsiach vsak ich mas take ako po prvej opke,ty si tak opisala prsia po reopke, ze som si ich predstavila doste ako stareho plysoveho macika, ja tam ziadne jazvy nevidim