Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

vladka19

Vladka, nestresuj :) A ziadna hanba, pokial viem, riesila si tu najma pristup doktora a ten by mal byt kazdopadne iny ako bol... Ale co sa prs tyka.. normalne zasnem.. uz predtym sa mi pacili, len som myslela, ze ktovieako ich mas teraz zle zoperovane.. a stale su krasne :) A nepisem to preto, aby som ta utesila, lebo popravde mne to moze byt jedno :) Ale nemas preco zufat, este pockaj kym sa usadia a bude to len lepsie a lepsie :) Ale fakt, ak mam byt uprimna, tak podla mojhi vkusu.. jedny z najkrajsich v celej galerke.. !!!!! velmi sa mi paci tvoj tvar.. aj velkost :) a ufam, ze to nevyzneje uchylne.. ale aj bradavky.. :))

zajacik_006

No pridala som do albumu aj svoje fotky.
Vladka19
ty sa nemáš za čo hanbiť,len si bola zľaknutá po reopke,keď si si dala dole náplaste. Myslím,že sa ti ešte časom usadia a potom už len doladíte konečný stav prsiek a budete spokojní všetci traja. A držím palce,aby si ich mala už pekné a robili ti len radosť.

kleopatra4589

vladka19

hmmm, nechapem.. co je tam tak zle na tych tvojich prsiach??? to su tie aktualne foto po reopke, ci ako??? mne sa nahodou velmi pacia

margareta123

leus

to neviem posudit, kedze som s nim rozpravala len tak zbezne, ale myslim, ze obaja su v pohode, aspon ja nemam nastastie negativnu skusenost..

vladka

urcite, mne co som bola dvakrat, tak prva trvala asi okolo hodiny a druha tiez minimalne pol hodiny, mozno aj dlhsie, vobec som necitila z nich, ze by sa ponahlali, alebo take cosi...pohoda, klidek... :)

margareta123

leus

ja som napriklad bola na dvoch konzultackach a tiez boli na oboch obaja, ale kedze ma operuje dr. Magdo, tak on sa mi venoval dlhsie, dr. Kacmat vzdy odisiel, ale zo zaciatku aj on radil a tak, takze si nemyslim, ze by v chirmede nejak odpinkavali konzultacky, co tu este davnejsie bolo spominane...:)

margareta123

vladka

ja idem v utorok :) a tieto pozitivne ohlasy na chirmed mi robia radost :) len nech dopadnu dobre predoperacne!