Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mata221

v pezinku sa dava jest jogurt so zemlou, ale ja som si zobrala piskoty, aj tak mi nechutilo nejako, ten jogurt som nechcela, a aj sestricka co bola vecer ma pochvalila, ze piskotky su fajn..sice som zjedla trochu, ale na ten jogurt som si netrufala :)

tina33

ahojte dievčatá

dlhšie som tu nebola len som chodila sem občas čítať príspevky ked mi to čas dovolil,neviem či som to dobre pochopila galerku robí Zajačik?ak ano je nova adresa na odosielanie fotiek?dnes som po opke prvý raz absolvovala posilku aj solarko.som skoro 8 týž po a zatial všetko v poriadku jupííí :-))

Lucy1990

jazz24

Tak som zvedava co povies, mna to caka o 2 tyzdne :-) sestricky su dobre? A ako to zvladas? A uz si nieco jedla?

Mery NR

zajacik,
poslala som ti svoje aktualne fotky teraz pred opkou na novú e-mail adresu. dúfam, že prešli. tie staré, čo tam mám môžeš vymazať