Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

Baby , aj Vás tak strašne tlačí tá podprda?
To naozaj sa musí nosiť 6 týždňov :-( , stále aj cez deň aj v noci?

To neviem ako vydržím:-(((

V pondelok idem na druhú kontrolu tak som zvedavá čo povie pán dr.
Inak bolí keď sa vyberajú stehy?

davidoff

4pegy4

no tak to budeš mať v pohode, nos nebolí, aj všetci ľudia, ktorí to podstúpili, s ktorými som sa o tom pred mojou OP bavila, mi to potvrdili. Je to len trochu nepríjemné dýchať ústami, ale bolesť to nieje.

4pegy4

davidoff

dakujem to si ma fakt potešila, toho nosa som sa bála.prsia poznám bolesť, lebo tie idú teraz na výmenu no a nos som sa rozhodla urobit popritom.takže dakujem :-))

davidoff

4pegy4

veru nemáš sa čoho báť, nos vôbec nebolí a prsia sa dajú vydržať (teda ako kto znáša bolesť) ja keby som nemala na nose sádru ani neviem že mi robil doktor aj nos :)) Je to super pocit teraz, držím palce

bianca003

baby čo ste dlhšie po opke ... nebolia vás dakedy jazvy ??? ako ked ide zmena počasia .... je to normálne ?

Lucy1990

4pegy4

A mozno ti to sestricka povedala preto, lebo ked teraz vysadis, je sanca ze dostanes skor a na opke nebudes mat...ja som sestricke hovorila, ze mne to s HAK vychadza dobre, ze dostanem tyzden po opke, tak povedala, nech normalne pokracujem.

Lucy1990

4pegy4

Ja jej teda zajtra este zavolam, ale tak domov ma hadam kvoli tomu neposlu, ked mi to sestricka odsuhlasila...ale pre istotu sa este spytam. Ale aj tak na krvi som bola uz v piatok, takze tie hodnoty mozno budu vyssie, no sama som zvedava ako to dopadne...