Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

kleopatra

tak to si mala stastie na salon. :-)

Preto sa chcem spytat, baby z BA:
kde v BA najdem masazny salon s takym stolom?????

Som uz aj neskor googlila, taky stol ma vacsinou aj otvor na brucho, pre tehotne mamicky

kleopatra4589

xantipa163

tak j asom bola raz v zivoten na masazi, par mesiacov po opke.. nemala som obavy z lezania n abruchu, ale z toho, ked mi bude na ten chrbat a tym padom aj prsia pritalcat pri masazi.. ale tie ierky na prsia boli super.. :))

xantipa163

vladka

sa tesim s tebou, prsia vyzeraju dobre, urcite to este nie je 100%, ale to sa napravi, neboj, drzim ti palce.
A vykasli sa na tie bradavky, uz ta rezali dost, vsak ich mas pekne. :-)

xantipa163

drndula
Gratulujem su super!
Preco ti napraval prsnik, bol poklesnutejsi?

A ta kontrola, preco o 2 tyzdne? To kvoli tomu poklesu? Ci sa tak bezne chodi, od stehov za 2 tyzdne?

Mne povedal, po opke za 10dni na stehy, potom o mesiac na kontrolu a potom o rok.
Som myslela, ze ta kontrola je mesiac od stehov...
Ci ako, mesiac od opky?

xantipa163

kleopatra4589

jej super, to fakt, maju aj niekde taky masazny stol?
Ja som nikdy take stastie v BA nemala, furt som chodila s vankusikmi.

a leus

prave preto...ked na masaz, tak si najdi nejaky salon, kde maju presne takyto stol, s otvormi, lebo pri masazi to dost boli, ked tlaci, aby ti neposkodili.

kleopatra4589

leus

Na bruchu sa vraj moze spat az po pol roku...ale mne to doktor dovolil uz po styroch mesiacoch.. ale parkrat predtym som sa prichitila, ze som takto zadriemala :) Prsia ma neboleli, len som z toho mala taky zvlastny pocit.. Na masazi som bola taktiez dost skoro.. lebo ked si lahnes na brucho.. tak tam maju taky otvor na prsia, cize si na ne netlacis.. teda, aspon ja som to mala takto.

zajacik_006

leus
tvoje telo,resp.prska by ti mali dat povel,kedy môžeš spať na bruchu. Keď sa ti dá spať na boku,skús to brucho,ak ťa budú bolieť prska alebo ťa ešte niekde bude ťahať alebo ti to bude ešte nepríjemne,tak budeš vedieť,že ešte nie.A ak sa ti bude zdať všetko v poriadku,tak už môžeš.

leus

baby
kedy uz budem moct spat na bruchu, aj masaz by som uz chcela absolvovat na bruchu, len sa bojim, doktor na kontrole v januari mi povedal aby som na bruchu este nespala, som 3a pol mesiaca po OP

kleopatra4589

vladka 19

Tie pred reopkou maju krasny tvar..a ani posledna tiez nie je zla, akurat mas tie prsia este take ´kockate´ :) ale to aj ja som take mala dlhsie po opke a pozri co mi z noch vzniklo.. , len sa potrebuju upravit a usadit... a dvorce su pekne.. take tmave.. :))