Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

4pegy4

lucy1990

áno, tak to je super.tak žeby som nevysadila ani ja? ked kazdy hovorí iné, ja už neviem.tiež ju beriem dlhodobo.ja ked som sa dozvedela že mám dostať menzes tak som hned volala sestričke a ona mi to hovorila, aby som vysadila.

Lucy1990

4pegy4

Aj davidoff bola na obidvoch zakrokoch naraz a zvladala to perfektne :-)

Ja tu antikoncepciu nakoniec beriem, pamatam si, ze aj u Trsku na konzultacii mi povedal, ze nemusim vysadzat, ze mi pichnu injekciu na zriedenie krvi. Trosku som si o tom studovala a pokial nemam vrodenu dedicnu vadu zrazanlivosti krvi, tak by to nemal byt problem, antikoncepcia zvysuje krvnu zrazanlivost, ale koniec koncov na to su krvne testy, aby sa zistila hodnota a podla toho sa zariadia. Myslim, ze by neriskovali moj zivot a viacero bab nevysadzovalo antikoncepciu. Ja uz ju beriem dlhodobo, takze myslim, ze keby som ju aj 3 tyzdne pred opkou vysadila, tak nemyslim ze by sa nieco rapidne zmenilo. No uvidim v pondelok, mam mat hotove vysledky krvi.

tenda1

givenchy

ahoj , ja mám anatomické , ale zatiaľ len krátko , chcela som také viac prirodzené , ale je tu veľa báb čo ich majú dlhšie a sú krásne :-)

4pegy4

lucy1990

inak zabudla som ti povedat,pretože tak sa mi zdá že ty si sa pýtala na antikoncepciu, že mi sestrička povedala že radsej nech mám menzes pocas opky /pretože mi to tak vychádza :-( akoby som mala brat antikoncepciu pretože hrozí tromboza.radsej ju neber.

4pegy4

ano???aj ja idem na obidve a teraz čítam že to dobre znáša :-)) bojim sa a teraz som zároven rada,, že to nie je take strasne aj ked kazdy inak znása bolest

4pegy4

jazz24

ahoj.ty si teraz po operácii nosa??nie som si istá, ale neviem nájsť komentár či si o tom písala.len teraz ked čítam ,že sa musís dýchat ústami som si domyslela že asi hej.

jazz24

lucy1990

zvladam uplne super..boli to,ale nie uuplne,iba taky tlak mam a to este musim dychat ustami..ale som velmi prekvapena zo seba,myslela som ze to bude oveeeeela horsie..seatricky super..anejedla som este..ani si neviem predstavit jest este ,lebo dychat ustami aj jest..no neviem:)